reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
no to pełen szacun bo ja bym nie wytrzymała .... ale ja juz taka niecierpliwa jestem ... ja robiłam test na 2 dni przed terminem @
-Lorelain-
ja robiłam wykres temperatury i wiedzialam kiedy najwczesniej zrobic test bo dokladnie wiedzialam kiedy było zagnieżdżenie i tez czulam że jestem w ciąży a test to była formalność
naughty&happy
Mama Antoniego :D
-Lorelain-
śliczne mocne kreseczki
mimii
Kolejne piękne kreseczki :-)
Ja też od początku wiedziałam, że jestem w ciąży bo planowaliśmy to, ale cały czas bałam się, że może jednak się nie udało. Ale spóźniał się i spóźniał więc zrobiłam. A i męża nie było w domu bo był w delegacji i przez tel chyba nie wytrzymałabym i bym mu powiedziała a tak przyjechał a Oluś dał mu dwa testy zapakowane w pudełeczko :-) M. myślał, że tu jakiś łańcuszek albo coś a tu taka niespodzianka :-) Olek oczywiście nie wiedział co to jest i jak zobaczył to pyta się mnie "A co Ty termometr tacie kupiłaś" zdziwionym głosem hehe.
Ja też od początku wiedziałam, że jestem w ciąży bo planowaliśmy to, ale cały czas bałam się, że może jednak się nie udało. Ale spóźniał się i spóźniał więc zrobiłam. A i męża nie było w domu bo był w delegacji i przez tel chyba nie wytrzymałabym i bym mu powiedziała a tak przyjechał a Oluś dał mu dwa testy zapakowane w pudełeczko :-) M. myślał, że tu jakiś łańcuszek albo coś a tu taka niespodzianka :-) Olek oczywiście nie wiedział co to jest i jak zobaczył to pyta się mnie "A co Ty termometr tacie kupiłaś" zdziwionym głosem hehe.
-Lorelain-
ja mojemu zostawiłam rano torebeczkę na poduszce a w środku było kilka mocnych testów i małe białe buciki
paulawawa112
Z tą torebeczką to chyba już taki standard, bo wiele kobiet tak robi :-)
Ja wysłałam mojemu testa pocztą, bo nie ma go ze mną, to nie mogłam położyć pod poduszką :-)
Ja wysłałam mojemu testa pocztą, bo nie ma go ze mną, to nie mogłam położyć pod poduszką :-)
reklama
naughty&happy gratuluje super kreseczki :-)