reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
no to pełen szacun bo ja bym nie wytrzymała .... ale ja juz taka niecierpliwa jestem :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: ... ja robiłam test na 2 dni przed terminem @

Aga piękne 2 kreseczki :tak:
Ja robiłam 4 dni przed @, ale już czułam że jestem w ciąży. I wyszły już blade, ale dobrze widoczne kreseczki

ja robiłam wykres temperatury i wiedzialam kiedy najwczesniej zrobic test bo dokladnie wiedzialam kiedy było zagnieżdżenie i tez czulam że jestem w ciąży a test to była formalność :-p

tadam

DSC_0358.jpg

wczoraj przywitałam się z Wami dziewczęta, a dzisiaj wstawiam zdjecie moich kreseczek :-)

Kolejne piękne kreseczki :-)

Ja też od początku wiedziałam, że jestem w ciąży bo planowaliśmy to, ale cały czas bałam się, że może jednak się nie udało. Ale spóźniał się i spóźniał więc zrobiłam. A i męża nie było w domu bo był w delegacji i przez tel chyba nie wytrzymałabym i bym mu powiedziała a tak przyjechał a Oluś dał mu dwa testy zapakowane w pudełeczko :-) M. myślał, że tu jakiś łańcuszek albo coś a tu taka niespodzianka :-) Olek oczywiście nie wiedział co to jest i jak zobaczył to pyta się mnie "A co Ty termometr tacie kupiłaś" zdziwionym głosem hehe.

ja mojemu zostawiłam rano torebeczkę na poduszce a w środku było kilka mocnych testów i małe białe buciki :-p

reklama
Do góry