reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

To i ja się pochwalę (niewiarygodnie dużym) brzuszkiem i teścikiem :-) dodam że to brzusio około 6 tc, bo tylko wg miesiączki mam już 8 tc ale jestem pewna że na kolejnym usg już pokaze jednoznacznie że ciąża jest 2 tyg młodsza:-)

Załączniki

• DSC00208-horz.jpg
    DSC00208-horz.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Mina super brzuszek :tak:
Ja zrobię sobie wieczorem zdjęcie to tez wstawię mój bębenek :-D
A i muszę w końcu ten centymetr krawiecki kupić, bo co jestem na zakupach to zapominam :wściekła/y: I teraz nawet nie wiem ile miałam na początku cm.

kurcze ja tez musze sobie sprawic ten centymetr krawiecki, albo buchnę tacie :-p

mi się wydaje że trochę ten brzuch u mnie się zmienił, już wcale nie jest tak bardzo odstający tylko bardziej sie jakby rozlał hmm no nie umiem opisać.

lorelain u mnie tez juz bardziej widac niz jak ostatnio fotke wstawilam:tak: maz sie nawet ktores dnia zapytal czemu brzuch tak wypinam hahahah troche mu sie glupio zrobilo bo nie wypinam taki sie poprostu zrobil i jak dla mnie wyglada to troche jak bym sie obzarla i mnie wywalilo czy cos takiego no ciezko to okreslic:zawstydzona/y:

reklama
Do góry