reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

Dziewczyny przypominam, że ten wątek nazywa się galeria, na tematy ogólne zapraszam na główny lub do tematów o USG;-)

reklama
fajne macie brzuszki..moj na razie jest wiotka pozostaloscia po odchudzaniu,hihihi.....ktora niebawem moze sie zaokragli i wypelni kuliscie:)

Diana ja mam długie cykle (33,34) dlatego mi juz w sumie leci 10tc.

Ardhara to i tak dobrze ze okres wogóle miałaś ja dopiero dostałam 2 miesiace po tym jak mlodego przestałam karmić piersią czyli 9 m-cy po porodzie.

tylko to byl okres tabletkowy hihi, jak odstawilam to juz nie doczekalam sie normalnego ;)

microgynon

microgynon-m.jpg

reklama
Aga piękne kreseczki :-) Moje tez od razu wyskakiwały, ale ja oba robiłam 5 dni po spodziewanej miesiączce.

Do góry