reklama
malutka6661
Początkująca w BB
ionka
Fanka BB :)
ionka na pewno nie lodowata przecoiez wiedza ze to dzieci
no mam nadzieję!! bo jak moja da w ryk, to bedzie ciekawie
Y
yra245
Gość
nasz się trochę wstrząsł, niestety taka woda jest trzymana w kościele a wiadomo za ciepła ona nie jest bo w kościołach najczęściej jest chłodno.
asia2702
Mój mały nawet nie zauważył, że został polany wodą. Przespał całą mszę. Ale to było prawie 2 miesiące temu. Teraz pewnie byłby ryk;-)
Y
yra245
Gość
no powiem wam szczerze że jest różnica pomiędzy takim 1-1,5 miesięcznym dzieckiem a takim np. 3,5 , jaś już rozglądał się, trochę się nudził, chciał na rączkach oglądać, a taki mały brzdąc leży w beciku i śpi
asia2702
Racja. Jak chce się przeżyć bezstresowo taką uroczystość, to moim zdaniem lepiej zrobić chrzest wcześniej. Dziecko zazwyczaj śpi i jest spokój. Podczas naszego chrztu były też dzieci kilkumiesięczne, jedna dziewczynka zaczęła się drzeć przy polaniu głowy wodą święconą i w zasadzie darła się do końca Mój synek dopiero teraz zaczął stroić fochy, więc byłoby trudniej z nim wytrzymać. Ale to rzecz jasna zależy od dziecka.
Y
yra245
Gość
ale z drugiej strony są potem takie fajne zdjęcia gdy dziecko już się świadomie śmieje, gdy na rękach już nie jest pływające itp. są dwie strony plusy i minusy jak wszystkiego zresztą
reklama
asia2702
To fakt. A Twój synuś super wyglądał