reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Naszych Słoneczek

Candy, widzę, że Miłoszek zniósł imprezę dzielnie :)

a takie głupie pytanie mam: ta woda polewana na główkę jest lodowata czy da się znieść??

reklama
uśmiech.jpgDSC00900.jpgDSC00894.jpg A to mój Klusek -Bartuś :) i paszportowe -buzia okrągła jak księżyc w pełni :D paszport0001.jpg

nasz się trochę wstrząsł, niestety taka woda jest trzymana w kościele a wiadomo za ciepła ona nie jest bo w kościołach najczęściej jest chłodno.

no powiem wam szczerze że jest różnica pomiędzy takim 1-1,5 miesięcznym dzieckiem a takim np. 3,5 , jaś już rozglądał się, trochę się nudził, chciał na rączkach oglądać, a taki mały brzdąc leży w beciku i śpi :)

Racja. Jak chce się przeżyć bezstresowo taką uroczystość, to moim zdaniem lepiej zrobić chrzest wcześniej. Dziecko zazwyczaj śpi i jest spokój. Podczas naszego chrztu były też dzieci kilkumiesięczne, jedna dziewczynka zaczęła się drzeć przy polaniu głowy wodą święconą i w zasadzie darła się do końca :szok: Mój synek dopiero teraz zaczął stroić fochy, więc byłoby trudniej z nim wytrzymać. Ale to rzecz jasna zależy od dziecka.

ale z drugiej strony są potem takie fajne zdjęcia gdy dziecko już się świadomie śmieje, gdy na rękach już nie jest pływające itp. są dwie strony plusy i minusy jak wszystkiego zresztą :)

reklama
Do góry