reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria Naszych Słoneczek

reklama
Racja. Jak chce się przeżyć bezstresowo taką uroczystość, to moim zdaniem lepiej zrobić chrzest wcześniej. Dziecko zazwyczaj śpi i jest spokój. Podczas naszego chrztu były też dzieci kilkumiesięczne, jedna dziewczynka zaczęła się drzeć przy polaniu głowy wodą święconą i w zasadzie darła się do końca :szok: Mój synek dopiero teraz zaczął stroić fochy, więc byłoby trudniej z nim wytrzymać. Ale to rzecz jasna zależy od dziecka.

widzisz, nie zawsze jet taka mozliwość... O. bedzie miała skończone 5 miesięcy, ale nie chciałam z noworodkiem pchać się samolotem wśród tych wszystkich ludzi... także różnie bywa... mam nadzieję, ze mała bedzie w dobrym humorze... zobaczymy już za 3 tygodnie ;)

Rozumiem Ionka. Moja koleżanka urodziła dziecko w Anglii i na chrzest też przylecieli do Polski, jak mały miał właśnie ok. 5 miesięcy. Był bardzo grzeczny w czasie uroczystości. Także nie ma reguły.

Słodziak:-)

Załączniki

• DSC00999.jpg
    DSC00999.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 53
Adka ale Twoja Lilianka ma wielkie oczy...no i sama słodycz z niej:-)

A to moje 3miesieczne sanczo-panczo w za duzym kapelusiku z H&M (Bluberyy dzieki za cynka o nim ;-)

Załączniki

• sanczo panczo.jpg
    sanczo panczo.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 69
  • 3mce.jpg
    3mce.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 65
A wiesz, że ja o innym kapeluszu myślałam? :-D Widziałam tam takie z koroneczką i one mi się wydały podobne do tego co miała Lilianka :-). O coś takiego:
"H&M" piękny kapelusz NOWY r.48-51 (1090569619) - Aukcje internetowe Allegro

no ale najwazniejsze, że jesteś zadowolona :tak:

nie było rozmiaru 62 z tego rodzaju:/ ale ten ma mega wielkie rondo że buzie cala przed sloncem chroni:) hehe śmiejemy się ze to sambrero :):) i jest ciut za duze bo mala ma maly łepek 38cm ale tak jest spoko:)

dronka mnie sie ten Twoj kapelusz bardzo podoba :) bo i coreczka piekna, wiec wszystko na niej slicznie wyglada :)

adka piekna masz coreczke

Madzia Twoj Bartus jest cudowny, jesli moge dac Ci rade to jak robisz fotki malego to nie rob mu spod ukosa od dolu tylko bezposrednio z gory w lini rownoleglej.... ale to jesli moge dac ci rade ;-)

Candy slicznie synek wygladal na chrzcie... a ktora to Ty Mamusia ??

Kejcik Franus super chlopiec i jaki przystojniak.

yra alez Twoj maluszek bedzie lamal serca, jeszcze jak go bedziesz tak super ubierac :) to juz wgole.

reklama
Do góry