Y
yra245
Gość
dziękuje. jak co komplecik jest na sprzedaż hihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Racja. Jak chce się przeżyć bezstresowo taką uroczystość, to moim zdaniem lepiej zrobić chrzest wcześniej. Dziecko zazwyczaj śpi i jest spokój. Podczas naszego chrztu były też dzieci kilkumiesięczne, jedna dziewczynka zaczęła się drzeć przy polaniu głowy wodą święconą i w zasadzie darła się do końca Mój synek dopiero teraz zaczął stroić fochy, więc byłoby trudniej z nim wytrzymać. Ale to rzecz jasna zależy od dziecka.
A wiesz, że ja o innym kapeluszu myślałam? Widziałam tam takie z koroneczką i one mi się wydały podobne do tego co miała Lilianka :-). O coś takiego:A to moje 3miesieczne sanczo-panczo w za duzym kapelusiku z H&M (Bluberyy dzieki za cynka o nim ;-)
A wiesz, że ja o innym kapeluszu myślałam? Widziałam tam takie z koroneczką i one mi się wydały podobne do tego co miała Lilianka :-). O coś takiego:
"H&M" piękny kapelusz NOWY r.48-51 (1090569619) - Aukcje internetowe Allegro
no ale najwazniejsze, że jesteś zadowolona