reklama
Świetne dzidziolki
Ale błagam - nie wstawiajcie takich wielkich zdjęć, bo mi się to nie chce otworzyć
A tu moje paluszki:-)
Zobacz załącznik 237388
Ale błagam - nie wstawiajcie takich wielkich zdjęć, bo mi się to nie chce otworzyć
A tu moje paluszki:-)
Zobacz załącznik 237388
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
fiołkowa śliczne paluszki ma Kubuś
Same śliczości prezentujecie :-) wszystkie dzieciaki sa po prostu do schrupania:-)
taka masz kruszynke Sądzilam ze wczesniki w wiekszym lub miejszym stopniu nadrabiaja te cm i kg do dzieci urodzonych w terminie a tu mnie bardzo zaskoczylas!! Moja to klocuszek jest w takim wypadkuKochana, moja skończyła 2 miesiące i tydzien temu mierzyła 53cm, więc Twoja to nie taka znowu kruszynka
ionka
Fanka BB :)
Same śliczości prezentujecie :-) wszystkie dzieciaki sa po prostu do schrupania:-)
taka masz kruszynke Sądzilam ze wczesniki w wiekszym lub miejszym stopniu nadrabiaja te cm i kg do dzieci urodzonych w terminie a tu mnie bardzo zaskoczylas!! Moja to klocuszek jest w takim wypadku
no właśnie nadrobiła z 45cm ;P
w siatce centylowej pnie się do góry, więc jest ok
Kamikaa- takie duże zdjęcia dałaś, że mi się nie chcą otworzyć
marela
Podwójna marcóweczka ;)
To i my się ujawnimy Ostatni tydzień i wczorajszy spacerek ; )
Zobacz załącznik 237503Zobacz załącznik 237504Zobacz załącznik 237506Zobacz załącznik 237507Zobacz załącznik 237508
Zobacz załącznik 237503Zobacz załącznik 237504Zobacz załącznik 237506Zobacz załącznik 237507Zobacz załącznik 237508
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
jak się urodził to tylko 54 cm miał a teraz ? sama nie wiem . A i dziekujemy za komplement ale to tylko zdjęcie rzeczywistość bywa inna Dobrze że tłuszczyk za wózkiem schowany .
Ale te dzieciaczki są słodkie
Ale te dzieciaczki są słodkie