reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Naszych Słoneczek

dronka- a ile Twoja mierzy? wygląda na sporawą dziewczynkę :)
Niestety teraz nie wiem jaka ma dł!! Przy urodzeniu miala 53cm ale teraz juz niektore ciuszki ktore zakladalam w szpitalu o rozmiarze 56 sa przymale . Obowiazkowa byla zmiana garderoby!! ale niektore z was maja juz 2miesieczne dzieciaki to moja przy waszych pociechach to kruszynka:)

reklama
Niestety teraz nie wiem jaka ma dł!! Przy urodzeniu miala 53cm ale teraz juz niektore ciuszki ktore zakladalam w szpitalu o rozmiarze 56 sa przymale . Obowiazkowa byla zmiana garderoby!! ale niektore z was maja juz 2miesieczne dzieciaki to moja przy waszych pociechach to kruszynka:)

Kochana, moja skończyła 2 miesiące i tydzien temu mierzyła 53cm, więc Twoja to nie taka znowu kruszynka :)

Mój cycuś:-)

Załączniki

• DSC00679.jpg
    DSC00679.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Wama rodzeństwo wygląda słodko :)
mcgosia83 synek wygląda na starszego :) jaki poważny :)
kamikaa Śliczna strojnisia :)
e_kord Lila jest śliczniutka, piękny uśmieszek :)

A tu moja niunia :)

Załączniki

• IMG_0497.jpg
    IMG_0497.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_0493.jpg
    IMG_0493.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_0492.jpg
    IMG_0492.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_0504.jpg