reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Hehehe body ma super nie ? Siostra mi podrzuciła, synkowi jest za małe, a dostała je na spotkaniu, które organizowało Baby boom dla forumowiczek z Białegostoku
ccaroline fajna ta Twoja forumowiczka...i widzę że się na stopkach podpiera - skubanicha mała
fiołkowa niezłe z was "padaki" hihi
dziewczyny czy wy też czasem macie schizy w nocy? bo ja nieraz się przebudzam myśląc że małego mam na ręku lub w kołdrze - i sie strasznie wtedy zrywam a on w łóżeczku to chyba przemęczenie
dziewczyny czy wy też czasem macie schizy w nocy? bo ja nieraz się przebudzam myśląc że małego mam na ręku lub w kołdrze - i sie strasznie wtedy zrywam a on w łóżeczku to chyba przemęczenie
magmadzia
Fanka BB :)
Mam dokładnie tak samo, ale coraz rzadziej w sumie. Kilka tygodni temu to jak się przebudziłam w nocy to zaczęłam krzyczeć na mojego J, że ma uważać i się przesunąć, bo ja karmię i tu jest główka Basi:-)a Basia w tym czasie leżała w łóżeczku i smacznie spała a ja rano nic nie pamiętałabym gdyby mi J nie przypomniał:-)
Ale te nasze skarby rosną:-) śliczne
nie tylko jedna Gosia....ja to co noc mam dziwne wymysly, a to ze maly mi spadl z lozka jak go karmilam, albo go przygniotlam reka....jestem wtedy cala spocona...a z praca tez tak mialam, jak pracowalam jako kelnerka to drinki mieszalam w nocy, hehehehehe
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
ccaroline fajna ta Twoja forumowiczka...i widzę że się na stopkach podpiera - skubanicha mała
Tak tak ona to już by chciała stać haha, ale skubaniutka zbiera się do siadania a leżeć to już wogóle nie chcę.
swietne te dzieciaczki i jak rosa
fajne filmiki
A to Marcysia
Zobacz załącznik 263225Zobacz załącznik 263228Zobacz załącznik 263229Zobacz załącznik 263233Zobacz załącznik 263234
fajne filmiki
A to Marcysia
Zobacz załącznik 263225Zobacz załącznik 263228Zobacz załącznik 263229Zobacz załącznik 263233Zobacz załącznik 263234
reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
ja czasami jak jestem padnieta, slysze placz malego w nocy, ale nie mam sily wstac to Karol mnie budzi. I czasami ruszam noga "no przeciez go bujam!", oczywiscie Pawel wtedy jest w lozeczku.
Ojj wiele bylo takich sytuacji.