reklama
Gosiaczek.81
Fanka BB :)
To super dżastina !! To ty masz synka wielkoludka Moja mała jest naprawdę mała, mieści się w normach ale tych dolnych i moja ostatnio w ciągu miesiaca przybrała 450g tylko (ale dalej jest w normie) ale ja też duża nie byłam i T tez nie byl dużym chłopaczkiem wiec Olcia też maluda
sluchajcie, moj szkrab obecnie wazy 2,130
ile waza wasze pociechy? u mnie to pomiedzy 10 a 50 centylem, wiec nie za duzo :/
icak
Gosiaczek ważne, że maluszek jest w normie lepiej nie porównywać, bo każde dzieciątko rośnie swoim rytmem i mamy tu wiele pokaźnych bobasków ale są też i kruszynki jak moja.
Mam wizytę 16-05 i to będzie juz 36tc i jeśli mała będzie ważyć 2000-2100 to będę już zadowolona, bo póki co jest nadal poniżej 2kg. Jak widzisz różnie bywa, a twój ma już 2130 a to 34t4d więc nie martw się i ciesz się z dzidzi w normie
Dziękuję za miłe słowa, wy zawsze podbudujecie :-)
Mam wizytę 16-05 i to będzie juz 36tc i jeśli mała będzie ważyć 2000-2100 to będę już zadowolona, bo póki co jest nadal poniżej 2kg. Jak widzisz różnie bywa, a twój ma już 2130 a to 34t4d więc nie martw się i ciesz się z dzidzi w normie
Gosiaczek.81
Gosiaczek ważne, że maluszek jest w normie lepiej nie porównywać, bo każde dzieciątko rośnie swoim rytmem i mamy tu wiele pokaźnych bobasków ale są też i kruszynki jak moja.
Dzieki za otuche, jestem przeczulona na tym punkcie ze względu na odwieczne uwagi rodziny i znajomych nt. mojej "chudej" ciązy
Lekarz jednak uważa, że to kwestia genów i gabatytów rodzicow i chce mu bardzo wierzyc ;-)
icak a jaka jest obecnie twoja waga? ile kg przytylas w ciązy? ;-) - nie chce sie w żaden sposób porównywac czy coś, jesli nie chcesz oczywiscie nie musisz odpowiadac
patrzac na foto widze akuratną, zdrową kobietkę w ciązy ) wyglądasz bardzo dobrze ))
nie wiem czemu wszyscy mi tak dokuczają?? - olac to )
Ostatnia edycja:
mamusiu WOW ta pierwsza fota mnie powaliła !! hhaha superaśna... a te nastpne, pięknosci !! Piękny kształt masz, nie takiego wielkiego rozlanego bebecha jak ja
icak oł lord !! ale ci zazdroszczę !! Pewnie sama mozesz buty wiazac, skarpetki zakladac, wstawac z łóżka, czy wychodzic z wanny Mi we wszystkim mąż musi pomagac, nawet mi pedicure robi bo ja nie ogarniam tematu
icak oł lord !! ale ci zazdroszczę !! Pewnie sama mozesz buty wiazac, skarpetki zakladac, wstawac z łóżka, czy wychodzic z wanny Mi we wszystkim mąż musi pomagac, nawet mi pedicure robi bo ja nie ogarniam tematu
icak
Anapi, mamusia,Saffi,blusia,aaga dziękuję kochane
Asinka,justynka jeszcze ostatni miesiąc przed nami, a zdjęcia kłamią - brzucho dziś z pomiaru 110cm, a teściowa jak mnie widzi mówi że brzucho wielki i rozlany
Gosiaczek ja akurat mam +10kg, w dodatku ja i mężuś należymy do pokaźnych osobników a w brzuszku taka kruszynka rośnie, ale mam nadzieje że przez najbliższy miesiąc jeszcze nadrobi. Nie przejmuj się żadnymi komentarzami! Ściskam na odległość
Doggi ide na łatwizne i buty tylko baleriny, więc nie ma problemu z wiązaniem, skarpetki jeszcze wciągam, z łóżka i wanny wstaje jak pokraka ale nadal sama i uwielbiam siedzieć po turecku - oby jak najdłużej było to moźliwe, a z pedicure niedługo poszaleje u kosmetyczki - trochę rozpusty przed porodem, a co ;-) mała jak wyjdzie to pierwszym co zobaczy będą stopy mamy, wiec trzeba je podrasować
Asinka,justynka jeszcze ostatni miesiąc przed nami, a zdjęcia kłamią - brzucho dziś z pomiaru 110cm, a teściowa jak mnie widzi mówi że brzucho wielki i rozlany
Gosiaczek ja akurat mam +10kg, w dodatku ja i mężuś należymy do pokaźnych osobników a w brzuszku taka kruszynka rośnie, ale mam nadzieje że przez najbliższy miesiąc jeszcze nadrobi. Nie przejmuj się żadnymi komentarzami! Ściskam na odległość
Doggi ide na łatwizne i buty tylko baleriny, więc nie ma problemu z wiązaniem, skarpetki jeszcze wciągam, z łóżka i wanny wstaje jak pokraka ale nadal sama i uwielbiam siedzieć po turecku - oby jak najdłużej było to moźliwe, a z pedicure niedługo poszaleje u kosmetyczki - trochę rozpusty przed porodem, a co ;-) mała jak wyjdzie to pierwszym co zobaczy będą stopy mamy, wiec trzeba je podrasować
reklama
Dobre podejscie Icak, usmialam sie troche, ale jednak pierwsza rzecza, ktora mala zobaczy nie bede Twoje stopy, ale Twoja ...pedicure niedługo poszaleje u kosmetyczki - trochę rozpusty przed porodem, a co ;-) mała jak wyjdzie to pierwszym co zobaczy będą stopy mamy, wiec trzeba je podrasować