reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Dziewczyny wspaniale brzuszki, wszystkie bez wyjatku I kazdy na swoj sposob inny
icak naprawde maly masz brzyszek
mam wrazenie, ze twoje dziecko stoi nabacznosc w twoim brzuchu. Hehehe
gosiaczek nie przejmyj sie. Ja wogole nie mam pojecia ile moje dziecko
mierzy czy wazy I sie nie martwie. Jak by bylo cos nie tak napewno lekarz by to zauwazyl. A mierzy Ci lekarz dlugosci macicy??
icak ja tez chodze na manicure, bo
moj maz powiedzial, ze nie bedzie sie w to bawi, woli
mi na to dac i miec swiety spoko
Anapi ja tez z checia bym ja juz zobaczyla bez patrzenia w lusterko. Hehehe

reklama
Kati dziękuję
Anapi to fakt :-D:-D a ja tu stopy chce podrasować, trzeba lepiej jakiś brokat rzucić na wiadome miejsce... :-D
Nadzieja tez mi sie tak wydaje :-D bo on piłki nie przypomina, bardziej arbuza na maxa rozciągniętego w pionie

No ja muszę sobie ogarnąc honeymelon'a... na arbuzy w PL za wczesnie i są niedobre i nie pachną arbuzek tylko trawą :p Ale honey melon ZAWSZE JEST PYSZNY !! :D

Anapi ananas za mną też już od dawna łazi, ale ostatnio jak byłam w sklepie to taki świeży kurcze kosztuje (za sztukę) 8,99zł :/ w tym pozku z cenami trochę przesadzają !! Już Honey Melon tańszy bo kosztuje only 6,99zł a jest większy i pyszniejszy i MNIAAAAAMMMMMM... Chyba zaraz pocisne do tesco :D :p

Anapi ananas za mną też już od dawna łazi, ale ostatnio jak byłam w sklepie to taki świeży kurcze kosztuje (za sztukę) 8,99zł :/ w tym pozku z cenami trochę przesadzają !! Już Honey Melon tańszy bo kosztuje only 6,99zł a jest większy i pyszniejszy i MNIAAAAAMMMMMM... Chyba zaraz pocisne do tesco :D :p
To ja kupilam na promocji w moim sklepie (tzn tam gdzie pracowalam) za 0,99centow. Czyli bardzo tanio, zwlaszcza za takiego kolosa. Melony tez uwielbiam, ale kosztuja ok 1,7€ i sa mniejsze, ale do jednych z najdrozszych u nas owocow naleza jablka 1,99€ (juz sie bardziej oplaca mango, pithaya, czy inne egzotyki)

reklama
No co ty mówisz, że jabłka takie drogie u was?! A czemu tak? Droższe niż w polsce!! Ale za ananasa 99centów to kozak !! :) Cena bardzo ładna :) Ja kocham wszelkie owoce... banany, arbuzy, melony, pomarancze, truskawki, maliny i znów arbuzy :D