reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Marta PIĘKNIE !!
dżastina skurcze przepowiadające skurczami przepowiadającymi, ale one są krótkie i nieregularne... a jak twoje dochodza do 2 minut czy tam 3 to wg mnie powinnas pogadac z lekarzem... Nie mam pojęcia co to może znaczyc, ale lepiej się zapytac lekarza... bo lekarz z reguły powinien pomóc albo chociaz cos doradzic :)

reklama
Marta PIĘKNIE !!
dżastina skurcze przepowiadające skurczami przepowiadającymi, ale one są krótkie i nieregularne... a jak twoje dochodza do 2 minut czy tam 3 to wg mnie powinnas pogadac z lekarzem... Nie mam pojęcia co to może znaczyc, ale lepiej się zapytac lekarza... bo lekarz z reguły powinien pomóc albo chociaz cos doradzic :)

Doggi kochana dziekuję za troskę... wczoraj wieczorem dzwoniłam do ginka.
To maluch znow przybiera szybko na wadzę i uciska mi na bliznę po cc z tąd ten uciskający ból.
Zaleceń nie zmienił.. kazał leżeć placuszkiem i tylko na siusiu moge wstawać.
Powiedział że jak nie plamię, nie odeszły wody to nie mam się co martwić... teraz wszystko się szykuje do porodu.
Jedne kobiety przechodzą ciążę bezproblemowo i praktycznie bezboleśnie a inne tak jak ja cierpią...

W okolicach 20 tc też mnie tak bolało... i okazało się że Oliś bardzo bardzo szybko rośnie.
Na ostatniej wizycie ważył 3200 to było w zeszłym tygodniu... i w tedy mi lekarz zapowiedział że mały będzie nabierał w tkankę tłuszczową.. i przybierał ok 250 g tygodniowo. I chyba tak też się dzieje. Oczywiście zapytał mnie lekarz czy chcę żeby do mnie przyjechał mnie zbadać ale przez tel mnie uspokoił i mu odpuściłam... fajny gest! Co prawda 150 zł taka przyjemność ale mam poczucie bezpieczeństwa.

To super dżastina !! :) To ty masz synka wielkoludka :) Moja mała jest naprawdę mała, mieści się w normach ale tych dolnych i moja ostatnio w ciągu miesiaca przybrała 450g tylko (ale dalej jest w normie) ale ja też duża nie byłam i T tez nie byl dużym chłopaczkiem wiec Olcia też maluda :)

wczoraj zrobiłam swojemu brzusiowi rozwalające (przynajmniej mnie) zdjęcie, wygląda to jakby mój brzuch był osobo w stosunku do reszty ciała he he zobaczcie same :-)
P1060035.jpg
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama