reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Ja tez uwielbiam owoce, nie wyobrazam sobie dnia bez nich. Juz nie moge sie doczekac nektarynek. Tutaj jest to takie powalone, ze jablka (zwlaszcza krajowe) sa strasznie drogie, a importowane czesto bardzo tanie. Ziemniaki tez sa drogie, za stare trzeba dac 1-2€ za kg (w disconcie taniej, ale czasami trzeba polowe odkroic), na nowe nawet jeszcze nie patrzylam.

reklama
wow, to nie wiedziałam ze tak to jest u was.. ja się niedługo wyprowadzam do zgorzelca/goerlitz i myślałam, że do niemiec będziemy isc sie obkupywac :p a tu chyba jednak PL pozostaje na zakupy warzywno owocowe :)

IMG_6213.jpgapr. arbuzow to ja musze zjesci codziennie przynajmniej kawalek bo bym chyba zwariowala, a to moj dzisiejszy owoc 34+3IMG_6215.jpg:). Wydaje mi sie, ze juz troche opadl

Justynka, ale z Ciebie chudzinka :-) a jaki śliczny brzusio

Doggy z Ciebie też taka drobinka ze ślicznym brzuszkiem :-)

Katamisz i Asinka, mmm macie cudownie duże brzuszki

ja w 10 dni urosłam jeszcze 3 cm :-) i tak się zastanawiam, czy dojdzie do 120 i będę się mogła chwalić że w ciąży obwód brzuszka powiększył mi się o równe 100% czy nie.
słyszałam, ze brzuch się obniża kiedy dzidzia układa się główką w dół

Nadzieja piękny ten domek Benia :-)
Shalimar ja tez sie zastanawiam czy dobije do 120, póki co już 110 :confused: ale wole nie osiągać takiego obwodu, bo moja skóra mogłaby tego nie wytrzymac

Ja mam brzuszek 105 w najszerszym miejscu i nie mogłabym miec wiecej bo bym nie udźwignęła tego towaru, już teraz jest bardzo ciężko i siedze jak pokraka, stara rozkraczeska...

Ironia mój stary na mnie woła "mój malutki pięniutki pingwinku" hahaha po tez łażę kiwając się na boki hahahah :p

icak śliczny brzunio, taki malutki- nie wiem gdzie to 110cm.
nadzieja super brzunio i taki pokaźny już.

Co do obwodu to dzisiejsze mierzenie wykazało 98 cm, a waga pokazała 9+.
Ostatnio boli mnie tak jakby skóra wokół pępka. Też tak macie??? Kurcze boje się rozstępów :-(

reklama
ramari bóle wokól pępka tez u siebie zauważyłam, u mnie to wynika z tego że mała w tym miejscu wciska nóżkę lub raczkę.