reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Sukienki w kwiatki b. fajne - ja już jestem mocno obkupiona ciążowo i zastanawiam się czy mi się we wszystkich rzeczach uda pochodzić, bo cały czas - poza spodniami - chodzę w normalnych rzeczach - głównie dzianinowych sukienkach, ale i luźniejszych spódnicach wcalę nie na gumkę. Pas posiadam nadal choć spod bawełnianych bluzek z długim rękawem brzuch wystaje :zawstydzona/y: Inna sprawa, że kupiłam sobie dżinsy biodrówki z elastycznymi wstawkami po bokach, bałam się, że będą za szczupłe, a te non stop mi z tyłka zjeżdżają....:szok:

reklama
forever mi spodnie ciążowe też zjeżdżają,ale na normalne nie mam już miejsca
fajne te brzuchole macie:tak:

a.jpgale rośnie!!!
b.jpg
20 tydzień ciąży, zdjęcie z dzisiaj rano, wieczorem jest większy :-)

rany, ja chyba muszę nadrobić, bo o ile pamiętam, nie mam jeszcze zdjęć brzusia (a właściwie brzuchala) Nie wiem, dlaczego tak urósł, skoro ani kilograma na plusie jeszcze nie mam. Jest ogroooomny ;) ale nigdy płaski nie był, więc może dlatego ;)

Doris przepraszam...:zawstydzona/y:
Chyba jeszcze nie wstałam za dobrze...
Jasne ,że masz Julcię i śliczny spory domek dla Juleczki ;-)Potraktujmy to jako przejęzyczenie ...:p

reklama