reklama
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Dzastina222
Czekam..
Nadziejo, Młoda Mamusiu piękne macie brzuszki...
Mój jak na 19 tc to jest byczy he he he nie mam jak zrobić fotki ale mam nadzieję że już nie długo coś pokombinuje i wstawie
Mój jak na 19 tc to jest byczy he he he nie mam jak zrobić fotki ale mam nadzieję że już nie długo coś pokombinuje i wstawie
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Nadziejo, Młoda Mamusiu piękne macie brzuszki...
ale wydaje mi sie ze mam najmniejszy...
albo nie widze ze rośnie...
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Nadzieja, MlodaMamusia - świetne brzuśki :-)
Mój też jest mniej więcej takich rozmiarów, ale zawsze rano trochę mniejszy i "rośnie" na wieczór
Mój też jest mniej więcej takich rozmiarów, ale zawsze rano trochę mniejszy i "rośnie" na wieczór
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
Nadzieja, młodamamusia - super brzuszki. wcale prawie nie widać u was różnicy, jakbyście byly z tego samego dnia i tygodnia heheh. oby tak dalej. Łatwiej się bedzie kulać do porodu...
Nadzieja:)
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny. U mnie tez większy wieczorem dlatego zdjęcie zawsze robię o tej porze.
future i własnie to mnie martwi, bo mam duży brzuch prownujac inne mamy. Nie chce wyglądać jak ciężarówka a na to się zapowiada.
future i własnie to mnie martwi, bo mam duży brzuch prownujac inne mamy. Nie chce wyglądać jak ciężarówka a na to się zapowiada.
reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
a czy to wazne? ważne, zebyś brzuszek miala zdrowy i niunie w srodku tez ja już mam problemy z przewracaniem sie z boku na bok, czasem leze, dopoki nie zdretwieję i ciezko wstac. zwlaszcza po obiedzie...