reklama
tusenfryd18
Fanka BB :)
Doris fajny zgrabny brzuszek.
Zastanawiam sie dlaczego Wam wszystkim te brzuszki tak ładnie sie układaja w szpic,a mnie sie tak rozlwea na boki:-(
Zastanawiam sie dlaczego Wam wszystkim te brzuszki tak ładnie sie układaja w szpic,a mnie sie tak rozlwea na boki:-(
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Doris-śliczny jest Twój brzuszek;-)Ja mam 6cm w obwodzie więcej, ale ani jednego kilograma i brzuch przeogromny jak na 17 tydzień
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
DORIS śliczny brzusio ;*
traschka
Mama Marysi
po dziesiejszym ważeniu trochę odetchnęłam z ulgą, bo jest 1 mniej myslałam. Zakłądałam +6 a jest niecałe +5.... choć to i tak dość sporo.
Aestima
Fanka BB :)
Traschka, moja waga ok 2 mc przed ciążą to 55kg, w ciąży pierwszy raz byłam ważona w 10 tyg- w ubraniach i butach- 58,2, potem w 15t- 59kg, teraz w 20 t- 62 kg, ale się nie martwię- położna powiedziała, że jest dobrze a ja wierzę, ze jakoś to będzie!
reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
doris, kati - bombowe macie brzuszki. Ja sie denerwowalam, bo u mnie w 20 nic nie bylo widac. teraz juz 28 to moge sie chwalic. Ale w 20? zapomnij, zeby ktos mnie przepuscil w aptece hehe. Gratuluję wam brzucholków, i zeby zdrowe byly w srodku
aestima ja tez bede miala córcie, i kto wie, może da się zeswatać, choć wychodze z założenia (z własnych doświadczen też) ze mężczyzna powinien być starszy...
Doris - my też mieliśmy mieć JUlke potem Amelke, a teraz stanłeo na Helence i już ni bede zmieniac...chyba
pozdrawiam Was dzis taka piękna pogódka ;***
pogłaskajcie brzuszki ode mnie
aestima ja tez bede miala córcie, i kto wie, może da się zeswatać, choć wychodze z założenia (z własnych doświadczen też) ze mężczyzna powinien być starszy...
Doris - my też mieliśmy mieć JUlke potem Amelke, a teraz stanłeo na Helence i już ni bede zmieniac...chyba
pozdrawiam Was dzis taka piękna pogódka ;***
pogłaskajcie brzuszki ode mnie