reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Doris, ale ładny masz brzuszek ! :))

"Mieszko mieszka" ale śmiesznie to brzmi:))

Tak w ogóle Iza, Doris, Misialina (no, kto tam jeszcze ma dziewuszkę?) - zamawiam jedną pannę dla mojego syncia- gwarantuję brak kłopotów z teściową;))

reklama
Hehe...Aestima....nie wiem dlaczego ale to zawsze mamusie syneczków już na przyszłość myślą o teściowych...potwierdza się teza że synalki są mamusiowe

to ja sie też pochwalę swoim brzuszkiem, zdjęcia z dziś czyli koniec 19 tygodnia
DSC03503a.jpg

Załączniki

• DSC03505a.jpg
    DSC03505a.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC03506a.jpg
    DSC03506a.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
brzuchy macie ok,niech mi któraś powie,ze nie,ja tez już was doganiam:-D
widzę,ze już pomyłki z imionami,tyle nas jest:tak:

Traschka, moja waga ok 2 mc przed ciążą to 55kg, w ciąży pierwszy raz byłam ważona w 10 tyg- w ubraniach i butach- 58,2, potem w 15t- 59kg, teraz w 20 t- 62 kg, ale się nie martwię- położna powiedziała, że jest dobrze a ja wierzę, ze jakoś to będzie!

reklama
doris, kati - bombowe macie brzuszki. Ja sie denerwowalam, bo u mnie w 20 nic nie bylo widac. teraz juz 28 to moge sie chwalic. Ale w 20? zapomnij, zeby ktos mnie przepuscil w aptece hehe. Gratuluję wam brzucholków, i zeby zdrowe byly w srodku ;)
aestima ja tez bede miala córcie, i kto wie, może da się zeswatać, choć wychodze z założenia (z własnych doświadczen też) ze mężczyzna powinien być starszy...
Doris - my też mieliśmy mieć JUlke ;) potem Amelke, a teraz stanłeo na Helence i już ni bede zmieniac...chyba ;)
pozdrawiam Was dzis taka piękna pogódka ;***
pogłaskajcie brzuszki ode mnie