reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Future- Mieszko już obiecany dla Traschkowej Marysi, także spóźniłaś się kochana;) Ale spokojnie, my tu więcej chłopaczków mamy! Na pewno jakiś dla Helenki się znajdzie!:)))

reklama
DZiewczyny sliczne macie brzuszki, dzieciaczkom w nich na pewno wygodnie:tak:.
Pokaze sie i ja ze swoim podwojnym domkiem. Pierwsze zdjecie z dzisiaj poczatek19 tc, natomiast drugie dla porownania sprzed prawie 4 tyg. z 15 tc

Załączniki

• 19 tydz. 17.01.2011.jpg
    19 tydz. 17.01.2011.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 40
  • 15 tydz.jpg
    15 tydz.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 42
aaga bardzo mała różnica, ale nieznacznie widać, ze masz juz wyżej zaokrąglenie :-)
śliczny brzusio a zawartość jeszcze piękniejsza :-)

aaga tak,brzucholek fajny, i tak jak ja masz,że tylko brzuch rośnie,nic wokół:tak:,ale jeszcze mi się miednica powiększa i to widać,ale normalne to

Śliczny brzusio :-)

młodamamusia ty jesteś z Wodzisławia Ślaskiego??
Ja mieszkam w Rogowie jakieś 10 km od Wodzia, a Misialina w Czyżowicach :-)

dziewczyny super Brzuchole :-)

mam taką propozycję... może każda Mamusia gdzieś przy suwaczku wklei imię (imiona) swojego Maleństwa...
Tak, żeby nie było żadnych niezręczności ;-)

Ja jeszcze nie wiem, kto u mnie gości, ale wrzucę oba imionka... :-)

reklama
Ja na razie to nie wstawie bo my nie mamy porozumienia w sprawie nawet jednego imienia:-D. Zreszta na razie czekamy na wiadomosc o plci naszych brzdacow:tak: