agatkaT
Fanka BB :)
madziolka super ta sukienka i jaka sexi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pewnie że się nie obrażę ;-)Madziolka, mam nadzieję, że się nie obrazisz, bo kupiłam sobie te sukieneczkę;-)
Ja też preferuje styl leginsy + sukienka/tunika I też raczej wybieram takie nie do końca ciążowe, żeby nadawały się na potem
Mój biust też jest mały a sukienka wcale nie jest taka "cycata" jak na fotach, nie opada i nie rozchyla się wcale nawet przy pochylaniu :-) Rozciąga się właśnie całkiem dobrze i myślę że jeszcze parę miesięcy w niej pochodzę, a te zakładki na brzuchu są tak fajnie zrobione że na płaskim (mam nadzieję :-)) pociążowym brzuszku też będzie dobrze wyglądaćMadziolka śliczna ta sukieneczka!!Sama chętnie bym ją kupiła ale nie utrzyma się na moim małym biuście to raz a dwa wydaje mi się ,że na długo nie posłuży bo mam już brzuszek sporych rozmiarów...a ona pewnie tak mocno się nie rozciąga prawda??