reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Madziolka, mam nadzieję, że się nie obrazisz, bo kupiłam sobie te sukieneczkę;-)
Ja też preferuje styl leginsy + sukienka/tunika:) I też raczej wybieram takie nie do końca ciążowe, żeby nadawały się na potem:)

Madziolka śliczna ta sukieneczka!!Sama chętnie bym ją kupiła ale nie utrzyma się na moim małym biuście to raz a dwa wydaje mi się ,że na długo nie posłuży bo mam już brzuszek sporych rozmiarów...a ona pewnie tak mocno się nie rozciąga prawda??

Madziolka, mam nadzieję, że się nie obrazisz, bo kupiłam sobie te sukieneczkę;-)
Ja też preferuje styl leginsy + sukienka/tunika:) I też raczej wybieram takie nie do końca ciążowe, żeby nadawały się na potem:)
No pewnie że się nie obrażę ;-)

Madziolka śliczna ta sukieneczka!!Sama chętnie bym ją kupiła ale nie utrzyma się na moim małym biuście to raz a dwa wydaje mi się ,że na długo nie posłuży bo mam już brzuszek sporych rozmiarów...a ona pewnie tak mocno się nie rozciąga prawda??
Mój biust też jest mały a sukienka wcale nie jest taka "cycata" jak na fotach, nie opada i nie rozchyla się wcale nawet przy pochylaniu :-) Rozciąga się właśnie całkiem dobrze i myślę że jeszcze parę miesięcy w niej pochodzę, a te zakładki na brzuchu są tak fajnie zrobione że na płaskim (mam nadzieję :-)) pociążowym brzuszku też będzie dobrze wyglądać

Dziewczynki a jakie macie leginsy??Z wstawką na brzuszek??Takie specjalne ciążowe??
Bo właśnie chcę kupić na allegro ale jest ich tam sporo i nie wiem na które się zdecydować...

IMG_4946.jpg18 tc

reklama