reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
zołza super ja też weczorem mam większy, ale rano jak leże w łożku to wogole nie widać, dopiero jak wstane
tusenfryd18
Fanka BB :)
He he, dzięki, dziewczyny
Tusen, ważne, że do tej pory nie pojawiły mi się rozstępy, mimo wzmożonego wzrostu ostatnimi czasy
I wcale nie muszą Ci się pojawić nawet przy gwałtownym wzroście.Ja nie mam nigdzie rozstępów,chociaż brzuchol wywaliło mi konkretnie.Ale myśle że to dzięki elastyczności skóry.
I wcale nie muszą Ci się pojawić nawet przy gwałtownym wzroście.Ja nie mam nigdzie rozstępów,chociaż brzuchol wywaliło mi konkretnie.Ale myśle że to dzięki elastyczności skóry.
Ale na pupie mam pamiątkę po przyroście 10 kg w 10 miesięcy, dlatego spodziewałam się ich i na brzucholu. Nie mniej jednak, wcale nie narzekam i za nimi nie tęsknię ;-)
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
zolza brzuchol cudo;-)
Ja też podczas pierwszej ciąży nie miałam ani jednego rozstępu, ale jak tylko urodziłam to się załamałam dzięki Bogu nie były bardzo głębokie i teraz są praktycznie nie widoczne (a może tylko mi się tak wydaje)
Ja też podczas pierwszej ciąży nie miałam ani jednego rozstępu, ale jak tylko urodziłam to się załamałam dzięki Bogu nie były bardzo głębokie i teraz są praktycznie nie widoczne (a może tylko mi się tak wydaje)
zolza brzuchol cudo;-)
Jeśli Tobie tak się wydaje, to na pewno tak jest! ;-)
reklama