reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
misia-malutki
Dzastina222
Czekam..
Wow dziewczyny jakie macie boskie brzucholki!!!
Dziś jak byłam na pobraniu krwi to już mnie wszyscy bez kolejki puszczali...a jeszcze się specjalnie wypinałam żeby dokładnie było brzuch widać he he he Tomek się ze mnie nabijał... Ale poszło szybko a kolejki były straszne... jak se pomyślałam że musiałabym stać w tej 100 milowej kolejce to mi się słabo zrobiło W moim laboratorium jest fajnie bo na drzwiach pisze jak byk " Kobiety w ciązy wchodzą bez kolejki"
Dziś jak byłam na pobraniu krwi to już mnie wszyscy bez kolejki puszczali...a jeszcze się specjalnie wypinałam żeby dokładnie było brzuch widać he he he Tomek się ze mnie nabijał... Ale poszło szybko a kolejki były straszne... jak se pomyślałam że musiałabym stać w tej 100 milowej kolejce to mi się słabo zrobiło W moim laboratorium jest fajnie bo na drzwiach pisze jak byk " Kobiety w ciązy wchodzą bez kolejki"
tusenfryd18
Fanka BB :)
Misialina fajniutki, malutki ,zgrabniutki:-)
W moim laboratorium jest fajnie bo na drzwiach pisze jak byk " Kobiety w ciązy wchodzą bez kolejki"
W moim, niestety, nie ma takiej kartki, a ja, głupia, nie potrafię wykorzystać sytuacji Ale teraz mam skierowanie na test obciążenia glukozą, chyba muszę się w sobie zebrać i wleźć bez kolejki
A to ja wczoraj, jak mnie dodatkowo nieco wzdęło ;-)
reklama
tusenfryd18
Fanka BB :)
zołza no to Cie rzeczywiście wydełomnie też tak wydyma czasami aż się sama dziwie