reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

justynka1 pokaż nam swój brzuszek...

forever brzuszek masz malutki ale justynka ma rację zobaczysz ,że z dnia na dzień na pewno zobaczysz różnicę.No ale możesz równie dobrze należeć do tych szczęściar które do porodu idą z małym wzdętym brzuszkiem :)

reklama
Forever brzunio zgrabniutki i malutki, ale jak dla mnie to dobrze. mi moj duży brzuszek troszke "przeszkadza" a z takim malutkim to wieksza wygoda. Moja koleżanka miala własnie taki malutki brzuszek, nawet jak szła rodzic to wcale nie wygladało na to ze to 9 miesiąc
Anapi Twoj juz natomiast nieżle wychodowany, na pewno jest tam jeden osobnik;-). Jednak oczywiscie piięęęknyy:-).
Tusen twoj tez oczywiscie zachwycający:tak:

Śliczne brzuszki!!!
To i mój raz jeszcze z dnia urodzin Zosi czyli koniec 18 tc

Załączniki

• zdjęcie 18 tydzień.jpg
    zdjęcie 18 tydzień.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_2192.jpg
    IMG_2192.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 82
Ale macie piękne brzuszki, a jak zobaczylam Anapi to pomyslalam przez chwilę czy oby ze mna wszystko w porzadku, wow! nie wiem czy sie takiego cuda doczekam w 9 miesiącu ;))

forever śliczny malutki brzuszek, u mnie taki był przed ciążą:-p
antar pokaźna piłeczka, bardzo zgrabna;-)

A oto mój 18tc, 1.5kg na plusie i aż 7cm w obwodzie:-)
oayd6c.jpg

Troche słaba fotka, ale mój mąż sprzedał aparat bo chce kupić lepszy i mam tylko starą cyfrówkę:eek:

reklama