reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Anapi ale to ostatnie zdjęcie to chyba nie z 5 miesiąca tylko z poprzedniej cięży???:szok:

A mnie jeden pan przepuścił w sklepie już w 3 miesiącu... :zawstydzona/y:od tego czasu nic. Ale mój brzuch wystrzelił na poczatku, w 3 miesiącu już konkretne spodnie ciążowe a teraz już się ustatkował i mam wrażenie, że dobija do normy:) WIęc może nie będzie aż tak ogromny jak się obawiałam!

IMG_3274.jpgIMG_3272.jpg
20tc

Anapi brzuszek duży ,ładniutki:tak::-)

Wszystkie brzuszki śliczne!!Zobaczcie jakie to niesamowite niby jesteśmy w podobnych "miesiącach ciąż" a każdy brzuszek jak z innej bajki!!
Ale Anapi na razie jesteś chyba w czołówce co do wielkości brzuszka :-)Jest niesamowity...

reklama
Hehe, cos mi sie wydaje ze jestem w czolowce kilogramow na plusie, wiec wszystko pasuje. Ale ja lubie sobie podjesc i niczego sobie nie zaluje, jak mi po ciazy 10kg zostanie to bede sie tylko cieszyc.
Powiem jednak ze brzuszki niektorych z Was sa naprawde sliczne, nie takie pilkowate jak moj.