reklama
A ja mam +1,2kg ale od poprzedniej wizyty... zaczęłam z 58,5 w 8w3d, pozniej po mialam 57,5 w 14w3d, a jak bylam w poniedziałek u ginki to miałam 58,7kg w 17w3d ale podobnie jak u paru z was wszystko raczej mi poszło w biust (3 rozmiary up) i w brzuch, który już w sumie był widoczny w połowie 9 tyg... Nogi schudły, dupalek też, łapki witeczki i buzia wklęsła, tylko że ja mam anemię :/ ale ogólnie lekarka powiedziała, że nie mam się czym martwic bo dzieciaszek śmierdziaszek rośnie, szaleje w brzuchu i wydaje się być w znakomitej formie
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
ja się dzisiaj zważyłam na trzech różnych wagach i każda pokazała co innego : 54, 55 i 56 kg
W sylwestra miałam 54,5 kg a startowałam od ok 53 więc bez tragedii, chociaż wiem że maluch teraz będzie rósł najintensywniej więc waga będzie pokazywać coraz więcej.
Ginek szacuje że przy moim wzroście i dość szczupłej budowie ciała oraz oczywiście racjonalnym odżywianiu powinnam przytyć maks 8-9 kg no ale zobaczymy jak to wyjdzie
W sylwestra miałam 54,5 kg a startowałam od ok 53 więc bez tragedii, chociaż wiem że maluch teraz będzie rósł najintensywniej więc waga będzie pokazywać coraz więcej.
Ginek szacuje że przy moim wzroście i dość szczupłej budowie ciała oraz oczywiście racjonalnym odżywianiu powinnam przytyć maks 8-9 kg no ale zobaczymy jak to wyjdzie
Ale wy mało przytyłyście w tej ciąży. Ja mam już 5 kg na plusie pomimo że naprawdę dużo nie jem, poza tym przez mdłości w pierwszych miesiącach schudłam prawie 3 kg. Waga najbardziej poszła mi w piersi, czuję że ciążą mi niemiłosiernie, i w boki. Brzuszek już jest ale bardzo mały ale za to talia kompletnie znikła.
Ja mam na plusie prawie 4 kg, na domowej wadze. Na tej u ginki, ważą mnie w ciuchach i waga wskazuje więcej, więc sugeruję się tym pomiarem domowym. Chciałabym przytyć maksymalnie 12 kg. Mam nadzieję, że się uda.Z synkiem od 14 tygodnia tyłam co miesiąc 3 kg przez zatrzymaną wodę. Oby teraz mnie to ominęło.
reklama
Gosiaczek.81
Fanka BB :)
Hej - u mnie waga na - 2 kg, nie wiem dlaczego, jem racjonalnie o stałych porach zbilansowane posiłki, pije soki, brzusio mam już zaokrąglony, ale piersi tylko delikatnie napuchnięte i żylaste i jakies napompowane sutki - nie wyglądam jakoś żle, anemii nie mam ani nic, może za chwilkę jak bobas zacznie szybciej rosnąc to i kg zaczną przybywać - bo póki co garderoby nie wymieniłam oprócz spodni zwykłych na ciążowe.
AA i dodam, że maluch rośnie (odpukać!) książkowo ...
AA i dodam, że maluch rośnie (odpukać!) książkowo ...