reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Ja aż sie boje mojej dodktorowej powiedzieć ile ważę(sama to robie w domu i mówię żeby czas zaoszczędzić)
Chciałam nie przekroczyć 75 kg teraz jak patrze na wagę to modle sie żeby nie przekroczyć 80kg ale chyba nie dam .Prawie połowa ciąży a ja 7 kg na +:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ja stanelam na wagę we wtorek i nie mogłam uwierzyć 9 funtów na + to jakieś 4 kg.
Mi poszło wszędzie. Zaczynając od góry: buzia, cycki, brzuch, tyłek i uda. Ręce i lydki nieproporcjonalnie chude. Masakra. Wyglądam jakby ktoś włożył 4 zapalki w ziemniaka ;)

Nadzieja, rozwaliłaś mnie tym ziemniakiem :-D :-) :-D

Silva, ja też się "zaokrągliłam" ;-) Sama twierdzę, że zrobiłam się pyza, ale chodzi mi głównie o twarz. No i bebzunek ;-)

dubeltówka nie zamartwiaj się,ja ledwo 1kg przytyłam,więc ok jest.
futureMummy,ty juz niedługo,więc masz się czym chwalić;-)

O rany, 7 na +, 5 na + jak sobie czytam, to zastanawiam się, czy ze mną jest ok. Dopiero doszłam do wagi sprzed ciąży i jestem na 0. Tylko, że ja zaczynałam z duuużym zapasem i cieszę się, bo jest szansa, że setki nie przebiję :) Odkąd przestałam wymiotować przybieram około 1 kg na miesiąc. Trochę chyba mało ...

O rany, 7 na +, 5 na + jak sobie czytam, to zastanawiam się, czy ze mną jest ok. Dopiero doszłam do wagi sprzed ciąży i jestem na 0. Tylko, że ja zaczynałam z duuużym zapasem i cieszę się, bo jest szansa, że setki nie przebiję :) Odkąd przestałam wymiotować przybieram około 1 kg na miesiąc. Trochę chyba mało ...

hej agabre, z Tobą wszytko w porządku.
ja narazie chudnę, bo mialam z czego.
nie martw sie nic ;***

reklama
no właśnie ze mnie też dziecko "wyciąga" Sprawdziłam sobie ostatnio moje wymiary i wagę i porównałam z tymi sprzed ciąży (starałam się kontrolować, bo sporo po hormonach przytyłam jak staraliśmy się o Okruszka, przybyło mi prawie 10 kg w pół roku) Teraz obwody są porównywalne, w udach i ramionach nawet nieco mniejsze, za to w talii 8 cm na +, w biodrach 4 na + a w biuście 6 na +. Waga po wcześniejszym spadku wróciła do stanu sprzed :) Jak tak dalej pójdzie i jeszcze schudnę podczas karmienia, to będę musiała ciuchy wymieniać ;)