reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Ja mam +3,5 od początku ciąży, ale to głównie brzuch i piersi. No i mam już zgięty kręgosłup, jak prawdziwa ciężarna.
Ale wydaje mi się, że na twarzy strasznie się zmieniłam. Wszyscy w domu mi mówią, że nic nie zauważyli, a ja nie mogę na siebie w lustro spojrzeć, bo według mnie zupełnie kto inny tam jest.

reklama
To ja jak na razie chyba pobijam rekordy :-) wagowe. No może nie bo, Shalimar pisała że ma 10 na plusie ale ona startowała z wagą 41 kg a ja niestety z wagą ok 60 kg :-)

Mi głupio przyznać ale startowałam z wagą 42 kg (wiem chucherko ze mnie), a teraz tylko 0,5kg więcej. Lekarz mówi że ok bo dziecię rośnie a badania wychodzą mi dobre. Tylko że ja mam straszne problemy z kręgosłupem, więc jak dla mnie czym mniej przytyje tym lepiej.

hej wysyłam wam moj brzucho z wczoraj, jak wrocilam od lekarza. razem juz -2,900 kg ;) fajni byc w ciazy i nie tyc, ale mialam co zrzucac ;)
pozdrawiam i caluję brzuszki ;*** jackson 004.jpg

FutureMummy, jaki super brzusio! I fajna sukienka :-)

Dubeltówka, ja przytyłam kilogram i karzą mi się nie denerwować lekarze, więc się nie denerwuję ;-)

reklama