reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
ramari poprostu mój organizm odrzucił słodycze a w szczególności czekolade, zmniejszył mi się apetyt, nie miałam na nic ochoty no i mdłości, ale ja przed ciążą miałam trochę ciałka, więc może dlatego

dzięki dziewczyny :)
no tak.. ja mam M2.. nie mam pojęcia, czy jest duży czy nie..
w 1 szej ciązy przytyłam prawie 20... nie chciałabym tego powtarzać, bo to okropne obciążenie dla kręgosłupa jednak...

mamusia.olusia - nie wiem gdzie Ty te boczki widzisz...

gosiaczek - u mnie też sokowirówka stoi.. ale jakoś tak ciągle nie wpadam na to by z niej sensownie korzystać. tyle tylko co młodemu sok z buraków na przeziębienie zrobię.. moze muszę sie rozkręcić ;-) a jak przecierasz, to obierasz te warzywa? czy nie trzeba.. ?

Dziewczyny brzuchy bomba
Macie racje z tymi dupami. Ja z kolei zawsze chialam miec mniejsza, ale niestety mama taka, ze moge orzechy nia rozgniatac:).
Oto moj brzuch z dzisiaj IMG_4852.jpg i wspomniania wyzej szanowna :-)

Nadzieja sliczny brzuszek...

ale dziewczyny to z natury lubia wyolbrzymiac i nazekac co nie heheheh...
slicznie kaza z Was wyglada!

ale się nad sobą użalacie,tyłki i brzuchy macie super,nie jedna w ciąży by wam zazdrosciła
ja mam m3 60,5m2

reklama
Ja póki co tez jestem jeden kilogram na minusie a to już prawie połowa. Niczego sobie nie odmawiam, ale nie jem słodyczy, bo mi po nich niedobrze. Trochę się bałam, bo u mnie w rodzinie dziewczyny tyły po 20-30 kg w ciąży, a ja startowałam z wysoką wagą. Stosuję tylko zasadę z czasów odchudzania przed ciążą: jem mało, ale często, więc bilans wychodzi i tak na plus a mimo to chudnę. Tylko brzuszek rośnie...