reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Dzięki za pozytywne opinie :-).
U mnie to już 2+. Jakoś tak mi wpadło po 2 dniah obrzerania się przez swieta i już tak zostało. Po drodze jeszcze były urodziny urodziny. Echh. Od dziś tne na slodyczach. Sama się zastanawiam jak kobiety mogą przytyc w ciąży 20, 30 kg szczególnie te które przed ciąża nie maja problemów z nadwaga.
nutria a ty się specjalnie objadalas, jeśli można spytać. Czy to raczej reakcja hormonów i zatrzymania wody w organizmie?

A to mój brzuszek - 18 tydzień ciąży
18 tydzień 5a.jpg

Ogólnie, porównując zdjęcie z 8 i 12 tygodnia to oprócz brzuszka, sporo przytyłam w pupie i udach. Ale pomartwię się jak urodzę :-)

nutria a ty się specjalnie objadalas, jeśli można spytać. Czy to raczej reakcja hormonów i zatrzymania wody w organizmie?

NIe... jadłam więcej - wiadomo.
wody dosyć sporo się zatrzymało - fakt. starałam się jeść zdrowo.
No i po porodzie w 3-4 tygodnie większość tego mi spadło.

fajny,nie martw sie mi też się przytyło,niby 1kg,waże teraz ok 54,ale juz w spodnie biodrówki,ktore jeszcze do tamtego tyg nosiłam już ledwo się zapinałam,więc przeszłam na legginsy

reklama
Śliczne brzuszki :)
Nadzieja, no teraz to przesadziłaś, chyba mojego tyłka nie widziałaś ;)
Ja nie mam żadnej fotki, bo przy Was wyglądam jak słoń, Wasze takie zgrabniutkie :)