reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

mi o shalimar chodziło,że chudzina:tak:,ale nie w złym tego słowa znaczeniu,ja po urodzeniu Antka schudłam do poniżej 50 kg ,bo karmiłam i wyglądałam strasznie.po prostu dziewczyna ma taką budowę,ja w sumie też ,mam dwie siostry,które całe życie się odchudzaja ,a ja zawsze byłam chuda

reklama
Dziewczyny rewelacja! :-) :-):-) od października do grudnia schudłam 9,5 kg. (duużo za dużo). Dziś weszłam na wagę i mam 2 kg więcej :tak: więc jest ok! no udało się po tym świątecznym obżarstwie ;-) no to teraz jak pojade do gina, to nie będzie mi dziury w brzuchu wiercił :-p

Dziewczyny rewelacja! :-) :-):-) od października do grudnia schudłam 9,5 kg. (duużo za dużo). Dziś weszłam na wagę i mam 2 kg więcej :tak: więc jest ok! no udało się po tym świątecznym obżarstwie ;-) no to teraz jak pojade do gina, to nie będzie mi dziury w brzuchu wiercił :-p

heh, tyle co schudlas to przytyjesz i bilans wyjdzie na zero :-) niezle

Gosiaczek współczuję braku akceptacji swojego wyglądu. ,Ja jakiś czas temu wbiłam sobie do tej pustej, chudej głowy że nie na tym świat stoi, a konkretnie jak zostałam mamą.
Nie wypada mówić innym że są za chudzi tak samo jak się nie mówi innym że są za grubi:)

Jestem wobec siebie straszną perfekcjonistką i chociaz pracuje nad tym cięzko sie pozbyc tej cechy, pewnie ze nie wypada mowic o tuszy ale pozostają mysli, ktore sa prawdą heh

i mój brzucho prawie 15tc- rośnie;)
Z choinką:) i kilka ze zbliżenia, powiem Wam żeostatnio jakoś się sobie nie przyglądałam, a dzisiaj rano jak się ubrałam to mi kopara opadła, że coś urosło:)

Załączniki

• IMG_1800.jpg
    IMG_1800.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 88
  • IMG_1797.jpg
    IMG_1797.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 90
  • IMG_1799.jpg
    IMG_1799.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 90
  • IMG_1683.jpg
    IMG_1683.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 84
Justynka no w tym niema nic złego, alejak trafisz na kogoś kto ma z tym poważny problem to " Ty chudzinko" zabrzmi analogicznie jakbym powiedziała " Ty grubasie":)

reklama