reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

pyra909 widzę ,że obydwie mamy tą samą datę na suwaczku:) na kiedy ci wyliczyli termin z kalendarzyka?? na 03 czerwca?? :-)

ramari dziękuję za komplement!!Chciałabym mieć 18 lat oj chciałabym!!Niestety czas pędzi nieubłagalnie a latek mam już za sobą prawie 28 :-) ale miło jest usłyszeć ,że wyglądam na tak młodą!!dziękuję

Ostatnia edycja:
reklama
katamisz też to właśnie zauważyłam. Miałam wpisane ze na 6.06 ale mój synuś rośnie jak na drożdżach i o tydzień większy jest niż na 17 tydzień i przesunął mi sie na 2.06:)

pyra909 ja mam termin z kalendarzyka na 3 czerwca ale z usg lekarz mówi ,że koniec maja...26-27 maj dokladnie...Niewiem jak oni to liczą w takim razie:) skoro suwaczek nam wylicza ten sam tydzien i dzień nawet(na podstawie ostatniej miesiączki) a lekarz podaje inne daty:-)

forever z jednej strony Ci zazdroszczę tego ,że pomalutku zaczyna coś u Ciebie widać:)Ja obawiam się ,że przytyję jeszcze więcej niż przy pierwszym dziecku...a wtedy przytyłam 30 kg!!Całe szczęście zgubiłam później tyle samo więc teoretycznie nic nie zostało...ale nadźwigałam się przez te kilka miesięcy!! :-) ale czego się nie robi dla dziecka...ja jem bez ograniczeń tak naprawdę!!Nie potrafię sobie niczego odmówić...chyba, że coś co miałoby zaszkodzić...ale to logiczne

Katamisz,Pyra spore wasze brzuszki!:)
Codoterminu to usg zawsze podaje inny termin porodu, ale gin trzyma się om,jęsli kobieta nie ma wątpliwościcodo terminu om.

mnie bardziej wywala teraz niż w poprzedniej, jak porównuje zdjęcia to w pierwszej taki brzuch jak teraz miałam miesiąc później

wow! Dziewczyny super wyglądacie... Ciąża jest seksi :-D Muszę też pochwalić się moim "bębenkiem", pewnie będzie największy z wszystkich ;-) może uda mi się nie długo wrzucić fotke...

reklama
Zazdroszczę Wam takich ładnych już brzuszków;-) U mnie pojawiło się dopiero takie małe "wzdęcie". Podejrzewam, że to dlatego że nie należę do najszczuplejszych i dzidziuś ma się gdzie schować. AgatkaT potwierdzam, ciąża jest seksi :-)