reklama
tusenfryd18
Fanka BB :)
andariel sharmal macie bardzo podobne i zgrabne brzuszki,typowo ciążowe.
Nadziej fajniutki brzuszek a bluzka super,normalnie szok.
Nadziej fajniutki brzuszek a bluzka super,normalnie szok.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Gosiaczek.81
Fanka BB :)
wszystkie macie takie slodkie, zgrabne brzuszki :-)
a to moj (15 tydzien)
chyba zaczyna powoli przypominac ciazowy :-)
....... a moze tylko mi sie tak wydaje
łojej jest naprawdę modelowy .... ale to pewnie dlatego, że jestes bardzo zgrabna ... u mnie to przypomina "otyłość brzuszną" :-) chociaż waga nie wzrasta to nie jestem zbyt wysoka, a i chuda PRZED także nie bylam, wiec mimo brzuchacza - moja ciąza wciaz jest ukryta hahahaha
Ostatnia edycja:
traschka
Mama Marysi
Gosiaczek może nam wrzucisz jakąć fotkę bo tak mi się podoba twoje zdjęcie w avatarze... Jakoś nie mogę uwierzyć w twoje opowieści o fałdach tłuszczu
traschka
Mama Marysi
Haha, to ja się do swojej wagi nie przyznaje!
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Brzusio jest jeszcze taki, że również z okazji grubszej i większej ilości warstw odzieży niezbyt go widać - szczególnie dla niewtajemniczonych ;-)- ale już taki, że z niektórymi spódnicami już się musiałam pożegnać na ten sezon :-), głównie przez wałeczek jak usiądę. Ze spodniami jakoś lepiej - może kwestia kroju. Ale ciuchy ciążowe już w pogotowiu. :-) Dzianinka oczywiście nieoceniona ;-)
Waga - 60 kg ( u lekarza ) czyli plus 2 - 3 kg
Waga - 60 kg ( u lekarza ) czyli plus 2 - 3 kg
reklama
Dzastina222
Czekam..
Mój brzuch wygląda jakbym się dobrze najadła.... a jak leże na plecach to wogóle go nie ma... rozlewa się he he he ... ja do najszczuplejszych nie należę zresztą 1 w życiu byłam CHUDA..ale w odpowiednim momencie zaczęłam leczenie bo dziś to chyba by mnie na świecie nie było... w końcu zaakceptowałam siebie nauczyłam się tak żyć... nie jestem jakoś specjalnie otyła ale zawsze te 2 fałdki były dla mnie strasznym komleksem... teraz fałdki się rozciągły i chyba dlatego nic nie widać hi hi hi...