reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Dzisiejszy poranek.Cokolwiek widać tylko w samej bieliźnie:tak:

Załączniki

• 16T5Da.jpg
    16T5Da.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 40
wszystkie macie takie slodkie, zgrabne brzuszki :-) :tak:

a to moj (15 tydzien)
pict0546.jpg
pict0542.jpg

chyba zaczyna powoli przypominac ciazowy :-) :-D
....... a moze tylko mi sie tak wydaje

łojej jest naprawdę modelowy .... ale to pewnie dlatego, że jestes bardzo zgrabna ... u mnie to przypomina "otyłość brzuszną" :-) chociaż waga nie wzrasta to nie jestem zbyt wysoka, a i chuda PRZED także nie bylam, wiec mimo brzuchacza - moja ciąza wciaz jest ukryta hahahaha

Ostatnia edycja:
Gosiaczek może nam wrzucisz jakąć fotkę bo tak mi się podoba twoje zdjęcie w avatarze... Jakoś nie mogę uwierzyć w twoje opowieści o fałdach tłuszczu:)

DOstałam wagę pod choinkę i ... 62 !!! Masakra. Brzuszek wieeeelki, ale uwielbiam go- w końcu to domek Mieszka. Wrzucę potem fotkę.

Brzusio jest jeszcze taki, że również z okazji grubszej i większej ilości warstw odzieży niezbyt go widać - szczególnie dla niewtajemniczonych ;-)- ale już taki, że z niektórymi spódnicami już się musiałam pożegnać na ten sezon :-), głównie przez wałeczek jak usiądę. Ze spodniami jakoś lepiej - może kwestia kroju. Ale ciuchy ciążowe już w pogotowiu. :-) Dzianinka oczywiście nieoceniona ;-)
Waga - 60 kg ( u lekarza ) czyli plus 2 - 3 kg

reklama
Mój brzuch wygląda jakbym się dobrze najadła.... a jak leże na plecach to wogóle go nie ma... rozlewa się he he he ... ja do najszczuplejszych nie należę zresztą 1 w życiu byłam CHUDA..ale w odpowiednim momencie zaczęłam leczenie bo dziś to chyba by mnie na świecie nie było... w końcu zaakceptowałam siebie nauczyłam się tak żyć... nie jestem jakoś specjalnie otyła ale zawsze te 2 fałdki były dla mnie strasznym komleksem... teraz fałdki się rozciągły i chyba dlatego nic nie widać hi hi hi...:)