reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

no w sumie masz rację antar,ale zazwyczaj mówię to w taki sposób,żeby nie urazić tylko raczej w stylu_też bym tak chciała.a brzusio masz solidny kochana:tak:

reklama
antar ale Cię wywaliło :szok: Z tego co pamiętam to pisałaś, że przy Zosi to było w 26tyg? U mnie też szybciej widać brzuch. W pierwszej ciązy to tak w 20tym tyg. Jednak sprawdza się teoria, że w drugiej widać szybciej :-) Wiesz moim zdaniem to dobrze wyglądasz. Twoje zdjęcia z bliska sprawiają wrażenie, że jesteś bardzo chuda, ale z perspektywy już nie. Bardzo ładna kobieta z Ciebie :-)
pyra 909 wielkość brzuszka to indywidualna kwestia i to, która to ciąża z kolei, ale twój już ładnie zarysowany jest :-)

Mój też rano taki malutki a pod wieczór to z dwa razy rosnie:)

Już nie mogę się doczekać takiego fajnego bębenka :) Chyba przez cale dnie nic nie będę robiła tylko leżała i głaskała:):p hehe;-)

Śliczne te Wasze brzusie...jeden większy od drugiego:)Ale to prawda co mówicie w drugiej ciąży brzuszek widać szybciej...mój brzuszek też jest sporych rozmiarów ale ja mam piłkę taką...wysoko uniesioną :-)

a tu zdjęcie mojego brzuszka...

a tu po kolacji Wigilijnej:)

Ostatnia edycja:
reklama