reklama
Nadzieja:)
Fanka BB :)
forever fajny brzuszek i taki malutkiiiii
shalimar twój to już jest sporawy. Ale masz nogi zgrabne!
shalimar twój to już jest sporawy. Ale masz nogi zgrabne!
Gosiaczek.81
Gosiaczek może nam wrzucisz jakąć fotkę bo tak mi się podoba twoje zdjęcie w avatarze... Jakoś nie mogę uwierzyć w twoje opowieści o fałdach tłuszczu
wrzucilam swoj brzuszek wczesniej a w zasadzie fałdę pod pępkiem
Gosiaczek.81
Mój brzuch wygląda jakbym się dobrze najadła.... a jak leże na plecach to wogóle go nie ma... rozlewa się he he he ... ja do najszczuplejszych nie należę zresztą 1 w życiu byłam CHUDA..ale w odpowiednim momencie zaczęłam leczenie bo dziś to chyba by mnie na świecie nie było... w końcu zaakceptowałam siebie nauczyłam się tak żyć... nie jestem jakoś specjalnie otyła ale zawsze te 2 fałdki były dla mnie strasznym komleksem... teraz fałdki się rozciągły i chyba dlatego nic nie widać hi hi hi...
Esz, nigdy nie leczylam sie na anoreksję ale od 15 roku zycia mam klopot z zaakceptowaniem wlasnej wagi - no a teraz to już wrzucam na luz bo nie jestem w sobie sama heh ;-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Justynka1- chudzino....:-)
Dziś po południu mój brzuszek znacznie się powiększył na tyle, że mi rajstopy zjeżdżały a spódnica - nieciążowa - dziwnie układała, ale to za sprawą świątecznego bigosiku.... ;-)
Dziś po południu mój brzuszek znacznie się powiększył na tyle, że mi rajstopy zjeżdżały a spódnica - nieciążowa - dziwnie układała, ale to za sprawą świątecznego bigosiku.... ;-)
uwielbiam ten okres ciazy gdy cieszymy sie z naszych brzuchatkow... wogole uwielbialam byc w ciazy z marcelkiem do konca 8 miesiaca (pozniej juz nie hehehe)... i teraz zaczynam z nowu odczuwac te radosc... zczegolnie gdy sie patrzy na takie foty naszych brzuszkow Faceci nigdy tego nie poczuja co my
luisiana piekny!
luisiana piekny!
reklama
Justynka to Ty mi teraz nie mów że u mnie nie ma za co łapać bo ważysz wedle mojego wczorajszego pomiaru tylko o pół kilo więcejLuisiana śliczny subtelny brzuszek, proporcjonalnie do moich gabarytów mam taki sam
Gosiaczek współczuję braku akceptacji swojego wyglądu. ,Ja jakiś czas temu wbiłam sobie do tej pustej, chudej głowy że nie na tym świat stoi, a konkretnie jak zostałam mamą.
Nie wypada mówić innym że są za chudzi tak samo jak się nie mówi innym że są za grubi
Gosiaczek współczuję braku akceptacji swojego wyglądu. ,Ja jakiś czas temu wbiłam sobie do tej pustej, chudej głowy że nie na tym świat stoi, a konkretnie jak zostałam mamą.
Nie wypada mówić innym że są za chudzi tak samo jak się nie mówi innym że są za grubi
Ostatnia edycja: