reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
agabre nie martw się ja też i nic mi nie urosło i jak oglądam te zdjęcia to się martwić zaczynam:-(
shalimar brzuchol wielki,a ty ....szczupła,co by chuda nie napisać:tak:

Shalimar! Ale piękny brzusio!!! A Ty jaka szczupła, tylko piękna piłeczka z przodu. Dawno się nie odzywałaś na forum. Co u Ciebie? Znasz płeć dzidzi już?

Shalimar jestem w ogromnym szoku i aż się wierzyć nie chce że to dopiero 16 tydzień!!!!! Pięknie wyglądasz, a brzuchol jest typowo ciążowy, ani grama tłuszczu tylko na dole piłeczka, ba raczej piła do koszykówki:))) Strasznie Ci zazdroszczę. Bo tak jak dziewczyny mówią kwestia wielkości brzucha jest też genetyczna i bardzo indywidualna. Ja liczyłam że w drugiej ciąży będę wyglądać conajmniej jak Ty a tu nic, tylko nie jest wklęsły:(

IMG_4690.jpg

Nadzieja dobra dobra, tak sobie tlumacz ;p
hehehehe a tak powaznie to sliczny brzuszek!!! sliczne kozaczki tez masz :tak:

reklama
Nadzieja :) - gdzież mojemu do Twojego brzuszka :-) Przed chwilą zrobiłam kolejne zdjęcie do kolekcji moich "niedzielnych" brzuszków - przed śniadaniem ;-)- i przyjrzałam się wcześniejszym fotkom - zupełnie nie widać różnicy :tak: