reklama
justynka1
Mamusia Antoniusia
to daj trochę mi,bo ja cierpie na suchoty w tym miejscuMi się z większego B zrobiło konkretne C praktycznie od początku i nie chcę już mieć większego
Gosiaczek.81
Fanka BB :)
hmmm powiem wam, że mój biust jakoś radykalnie nie urósł
miałam D i mam D tyle ze z 75 pod zrobiło się 80, jest na nim mnóstwo żył, jest lekko jakby dopompowany i wrażliwy, sutki są jakieś nabrzmiałe he he ale żeby 2 numery skoczył to NIEEEE ............
miałam D i mam D tyle ze z 75 pod zrobiło się 80, jest na nim mnóstwo żył, jest lekko jakby dopompowany i wrażliwy, sutki są jakieś nabrzmiałe he he ale żeby 2 numery skoczył to NIEEEE ............
Nadzieja:)
Fanka BB :)
racja, ramari - u mnie na 2 str. się pojawiła fota;-)
i faktycznie, jaki malusi, zgrabny brzuszek! to jednak kwestia budowy ciała musi być, bo różnice są ogroooomne między dziewczynami; ale gdzieś doczytałam za to, ze Ci biust do D urósł i taki został, tak? - szczęściaro mi też urósł do D, ale podczas karmienia, a potem... zeszło z niego powietrze choć rozmiarowo niby dalej jest C/D
(zależy od modelu biustonosza), to jednak stracił pierwotny fason i już tak fajnie nie
wyglada jak kiedyśale kobity to by wszystko chciały - karmić i jeszcze biusty
wysoko nosić i poślady tak samo;-)
cycki i tak się zepsuja po ciąży, czy karmisz czy nie, niestety;(
traschka
Mama Marysi
To ciekawe jak po ciąży będą wyglądać moje... wcześniej 75E a teraz to chyba G! Okropne są, nie cierpię takich wielkich balonów, zawsze marzyłam a pięknym i jędrnym C
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Jak się ma 159 cm i rozmiar 36/38 to i C przytłacza.Od początku śpię w biustonoszu, wsmarowuję specjalny kremik na zmianę z oliwką. Wyszły mi fioletowe żyły
Odzieżowo to bateria ciuchów ciążowych czeka - na razie "ratuję się" dzianinką czy luźniejszymi sukienkami. W spódnice się mieszczę, ale brzuch tak sterczy, że chodzić się w tym nie da. :-(
Kupiłam sobie na Allegro b. fajne dżinsy ciążowe - niedrogie, na mój wzrost, biodrówki, lekko przecierane, ciemne, rozszerzane nogawki u dołu, przeszycia z kolorowych nitek, bez golfa, ale za to z gumkami w pasie no i megarozciągliwe. Obawiałam się z wymiarów czy wejdę w 36, ale jest jeszcze mnóstwo miejsca jakby co. ;-)
Odzieżowo to bateria ciuchów ciążowych czeka - na razie "ratuję się" dzianinką czy luźniejszymi sukienkami. W spódnice się mieszczę, ale brzuch tak sterczy, że chodzić się w tym nie da. :-(
Kupiłam sobie na Allegro b. fajne dżinsy ciążowe - niedrogie, na mój wzrost, biodrówki, lekko przecierane, ciemne, rozszerzane nogawki u dołu, przeszycia z kolorowych nitek, bez golfa, ale za to z gumkami w pasie no i megarozciągliwe. Obawiałam się z wymiarów czy wejdę w 36, ale jest jeszcze mnóstwo miejsca jakby co. ;-)
reklama