reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

forever nie panikuj ja mam już duże H :) i kregosłup wygiety eh... moze po karmieniu troche spadnie a potem tylko lifting i bedzie jak ta lala :) zrobię sobie wtedy małe C :-)

reklama
hmm zdjecie wrzuce przez swieta jakos moze:) co do mojego biustu mialam duze c teraz to juz ledwo w d wchodze! mam nadzieje ze juz na tym sie skonczy bo strasznie na bol kregoslupa mi to dziala tymbardziej ze nizutka jestem:/

hmmm powiem wam, że mój biust jakoś radykalnie nie urósł :confused:
miałam D i mam D tyle ze z 75 pod zrobiło się 80, jest na nim mnóstwo żył, jest lekko jakby dopompowany i wrażliwy, sutki są jakieś nabrzmiałe he he ale żeby 2 numery skoczył to :szok: NIEEEE ............

racja, ramari - u mnie na 2 str. się pojawiła fota;-)
i faktycznie, jaki malusi, zgrabny brzuszek! to jednak kwestia budowy ciała musi być, bo różnice są ogroooomne między dziewczynami; ale gdzieś doczytałam za to, ze Ci biust do D urósł i taki został, tak? - szczęściaro:) mi też urósł do D, ale podczas karmienia, a potem... zeszło z niego powietrze:) choć rozmiarowo niby dalej jest C/D
(zależy od modelu biustonosza), to jednak stracił pierwotny fason i już tak fajnie nie
wyglada jak kiedyś:-pale kobity to by wszystko chciały - karmić i jeszcze biusty
wysoko nosić:-D i poślady tak samo;-)

cycki i tak się zepsuja po ciąży, czy karmisz czy nie, niestety;(

To ciekawe jak po ciąży będą wyglądać moje... wcześniej 75E a teraz to chyba G! Okropne są, nie cierpię takich wielkich balonów, zawsze marzyłam a pięknym i jędrnym C:)

i tak chcac miec piekny jedrny biust trzeba oddawac sie odpowiednim cwiczenia,nosic dobrany biustonosz i po prostu dbac o swoje poloweczki:)

Jak się ma 159 cm i rozmiar 36/38 to i C przytłacza.:shocked2:Od początku śpię w biustonoszu, wsmarowuję specjalny kremik na zmianę z oliwką. Wyszły mi fioletowe żyły :baffled:
Odzieżowo to bateria ciuchów ciążowych czeka - na razie "ratuję się" dzianinką czy luźniejszymi sukienkami. W spódnice się mieszczę, ale brzuch tak sterczy, że chodzić się w tym nie da. :-(
Kupiłam sobie na Allegro b. fajne dżinsy ciążowe - niedrogie, na mój wzrost, biodrówki, lekko przecierane, ciemne, rozszerzane nogawki u dołu, przeszycia z kolorowych nitek, bez golfa, ale za to z gumkami w pasie no i megarozciągliwe. Obawiałam się z wymiarów czy wejdę w 36, ale jest jeszcze mnóstwo miejsca jakby co. ;-)

a ja ciągle z wagą stoję w miejscu ;) biust urósł, brzuszek zaczyna być widoczny, ale ani pół kilo na plus... To normalne?

reklama
wszystkie macie takie slodkie, zgrabne brzuszki :-) :tak:

a to moj (15 tydzien)
pict0546.jpg
pict0542.jpg

chyba zaczyna powoli przypominac ciazowy :-) :-D
....... a moze tylko mi sie tak wydaje