reklama
Nadzieja:)
Fanka BB :)
andariel jedrniutka jesteś, zero tluszczyku tylko widać zarys macicy. Bo to chyba macica to jajeczko po środku brzucha tak??
antar gdzieś kiedyś na forum natknelam się na Twoje zdjęcia z pierwszej ciąży. Wygladalas identycznie)super brzucho!
gosiaczek mam mniej wiecej taki sam kształt brzucha tylko trochę wiekszy. A kiedy to zdjęcie było robione rano czy wieczorem?
antar gdzieś kiedyś na forum natknelam się na Twoje zdjęcia z pierwszej ciąży. Wygladalas identycznie)super brzucho!
gosiaczek mam mniej wiecej taki sam kształt brzucha tylko trochę wiekszy. A kiedy to zdjęcie było robione rano czy wieczorem?
andariel
mama super dwójki :]
pojęcia nie mam! w 1 ciąży tak samo wyglądał a potem się nieco wydłużył i w ostatnim trymestrze opadł a teraz lekarka powiedziała, że po poprzedniej ciąży mięśnie są słabsze, więc brzuch będzie nieco niżej i dość wcześnie będę nosić swego bobaska na kolanach (zanim wyjdzie)andariel tylko widać zarys macicy. Bo to chyba macica to jajeczko po środku brzucha tak??
ramari ja chyba jestem ślepa, bo nie widzę Twojego zdjęcia - to w tym temacie na 1 str.? czy gdzie indziej?
ramari
andariel ja mam takie ustawienia, ze wyświetla mi się dużo postów na jednej stronie. W waszym przypadku może to być 2, 3 lub 4. Nie wiem :-(
andariel
mama super dwójki :]
racja, ramari - u mnie na 2 str. się pojawiła fota;-)
i faktycznie, jaki malusi, zgrabny brzuszek! to jednak kwestia budowy ciała musi być, bo różnice są ogroooomne między dziewczynami; ale gdzieś doczytałam za to, ze Ci biust do D urósł i taki został, tak? - szczęściaro mi też urósł do D, ale podczas karmienia, a potem... zeszło z niego powietrze choć rozmiarowo niby dalej jest C/D (zależy od modelu biustonosza), to jednak stracił pierwotny fason i już tak fajnie nie wyglada jak kiedyśale kobity to by wszystko chciały - karmić i jeszcze biusty wysoko nosić i poślady tak samo;-)
i faktycznie, jaki malusi, zgrabny brzuszek! to jednak kwestia budowy ciała musi być, bo różnice są ogroooomne między dziewczynami; ale gdzieś doczytałam za to, ze Ci biust do D urósł i taki został, tak? - szczęściaro mi też urósł do D, ale podczas karmienia, a potem... zeszło z niego powietrze choć rozmiarowo niby dalej jest C/D (zależy od modelu biustonosza), to jednak stracił pierwotny fason i już tak fajnie nie wyglada jak kiedyśale kobity to by wszystko chciały - karmić i jeszcze biusty wysoko nosić i poślady tak samo;-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mi się z większego B zrobiło konkretne C praktycznie od początku i nie chcę już mieć większego
ramari
andariel tak dobrze z tym biustem to nie mam :-( W pierwszej ciąży urósł do D, podczas karmienia się taki utrzymał, potem na miesiąc wrócił do B by znowu się powiększyć przez wzgląd na drugą ciąże. Tym razem już się nie łudzę, że taki zostanie bo wiem, że wróci do B. Mam tylko nadzieje, że będzie mały ale jędrny :-)
reklama
nutria
Mama X 2009
Ale brzuchole macie śliczne
Ja ciągle nie mogę zrobić zdjęcia, choc obiecywałam sobie robić... ech ehc
a biust- urósł +1 rozm. ale pewnie, jak poptrzednio - będzie większy na karmienie (wieeelkie balony) a później okropne flaki... chciałabym by został taki jaki jest teraz.. jest w sam raz ;-) no ale cóż...
Ja ciągle nie mogę zrobić zdjęcia, choc obiecywałam sobie robić... ech ehc
a biust- urósł +1 rozm. ale pewnie, jak poptrzednio - będzie większy na karmienie (wieeelkie balony) a później okropne flaki... chciałabym by został taki jaki jest teraz.. jest w sam raz ;-) no ale cóż...