reklama
Gosiaczek.81
Fanka BB :)
No to ja zaczne bo akurat zrzuciłam zdjęcia. Kilogramów na + zero, 13,2 tc.
Brzuszek w zbliżeniu jest większy niż w perspektywie. W zwykłych spodniach odczuwam może nie ciasnotę ale spory dyskomfort.
Antar, no naprawdę duży :-) hihi
Moj taki nie był nawet podczas ubiegłorocznej głodówki oczyszczającej
Mhm.. ja to mam jeszcze ciut większy niż Kati83, szczególnie dolną część
Ostatnia edycja:
antar - sliczny brzuszek taki zgrabny i szafa cudna..az meza zawołałam zeby podziwiał
ale moze to glupie ...ale chcialabym miec tak zgrabny brzuszek ja swojego biodra nie widziałam chyba nigdy hihi musieli by mi wyciac jakies 20 cm
ja dopiero wstawie jak bedzie wiekszy bo sie troche wstydze...duży jest zwłaszcza wieczorem...
ale moze to glupie ...ale chcialabym miec tak zgrabny brzuszek ja swojego biodra nie widziałam chyba nigdy hihi musieli by mi wyciac jakies 20 cm
ja dopiero wstawie jak bedzie wiekszy bo sie troche wstydze...duży jest zwłaszcza wieczorem...
Gosiaczek.81
Fanka BB :)
Ironia dziękuję ))
Justynka jakby nie było za co łapać to bym kochana w ciąży nie była
Gosiaczek moim zdaniem to Kati ma większy brzuszek, może taki bardziej równomierny, bo u Ciebie ten dół jest rzeczywiście tylko zarysowany( ale porządnie)
Justynka jakby nie było za co łapać to bym kochana w ciąży nie była
Gosiaczek moim zdaniem to Kati ma większy brzuszek, może taki bardziej równomierny, bo u Ciebie ten dół jest rzeczywiście tylko zarysowany( ale porządnie)
andariel
mama super dwójki :]
to niesamowite, jak różne mogą być kształty i wielkości brzuszków na podobnym etapie ciąży! mój mi się spory wydaje - zdjęcia z 15t.c.: http://lh6.ggpht.com/_P3ZWSaKPsFo/TQX7BFMMeVI/AAAAAAAAARw/0fwB7r8CMMk/brzuszek 15tc.jpg
ale jak porównałam z 1 ciążą, to taki sam był;
ale jak porównałam z 1 ciążą, to taki sam był;
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja poczekam, aż mój będzie taki naprawdę konkretny, a wtedy znowu wstawię fotkę ;-)