reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja właśnie w pierwszym spałam na raty. Teraz jest ok o ile mnie plecy nie bolą jak od 2 dni :-(No widać, że drugi trymestr pełną parą, bo macie siłę urządzac sobie nocne pogawędki)
Kiedyś nocą tu były pustki.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ha, dziś miałam fazę na porządki no i po południu poczułam plecki
Postanowiłam robić sobie co niedziela fotografię mojego brzuszka do kolekcji bo coś zaczyna być widać.
Postanowiłam robić sobie co niedziela fotografię mojego brzuszka do kolekcji bo coś zaczyna być widać.
Gosiaczek.81
Fanka BB :)
forever_young no to pochwal się brzuszkiem
U mnie choć waga stoi w miejscu to brzuszek jakby wypychało (nie da się go wciągnąc - może tak :-) ) dodając do tego oponkę tłuszczu to coś tam jest haha
U mnie choć waga stoi w miejscu to brzuszek jakby wypychało (nie da się go wciągnąc - może tak :-) ) dodając do tego oponkę tłuszczu to coś tam jest haha
tusenfryd18
Moj chyba nie zmienił sie od ostatniego razu:-)13tc.Mam wrażenie że rosnę w szerz,brzuch jest bardzo rozlany na boki i nie specjalnie ładny:-(Ale za to plus 1 kg od ostatniego razu czyli na koncie mam całe 6 kg do przodu.Chyba rekod na tym wątku
reklama
tusenfryd18
Antar Długo zastanawiałam się co napisac.............fajnie że pochwaliłas sie swoim brzuszkiem,ale tak nostalgia mnie naszła.Że pewnie w 9 miesiącu ciąży bedziesz wygladała tak jak ja przed ciążą ale po dobrym onbiadku u babci.:-)Jesteś nadal tak chudziutka że ciarki przechodzą.
Ale nie to ważne ,najważniejsze że już wszystko dobrze,krwiaczek sie wchłonąl ,ty nie krwawisz .
Ale nie to ważne ,najważniejsze że już wszystko dobrze,krwiaczek sie wchłonąl ,ty nie krwawisz .