reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

ja byłam na sylwestrze w 8 m c,ale ja miałam mały brzuch,więc był luz,ale jak masz daleko jechać to lepiej sama zobaczysz jak się bedziesz czuć na siłach Nadziejo

reklama
forever - mnie też bardzo bolą lędzwia jak długo siedzę :( nie przyjemne to...najbardziej się boję żeby mi dysk nie wypadł, bo nie wezmę sobie żadnych leków..

Ha, dziś miałam fazę na porządki no i po południu poczułam plecki :eek:
Postanowiłam robić sobie co niedziela fotografię mojego brzuszka do kolekcji bo coś zaczyna być widać.:blink:

forever_young no to pochwal się brzuszkiem :tak:
U mnie choć waga stoi w miejscu to brzuszek jakby wypychało (nie da się go wciągnąc - może tak :-) ) dodając do tego oponkę tłuszczu to coś tam jest haha

dziewczyny może faktyczne wrzucimy kilka fotek brzuszków, żeby porównać ;-)

Ja dziś zrobię drugą, bo pierwszą zrobiłam w 12 tyg. I potem wrzucę obie

Moj chyba nie zmienił sie od ostatniego razu:-)13tc.Mam wrażenie że rosnę w szerz,brzuch jest bardzo rozlany na boki i nie specjalnie ładny:-(Ale za to plus 1 kg od ostatniego razu czyli na koncie mam całe 6 kg do przodu.Chyba rekod na tym wątku:-D

No to ja zaczne bo akurat zrzuciłam zdjęcia. Kilogramów na + zero, 13,2 tc.
Brzuszek w zbliżeniu jest większy niż w perspektywie. W zwykłych spodniach odczuwam może nie ciasnotę ale spory dyskomfort.

Załączniki

• IMG_1649.jpg
    IMG_1649.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 85
  • IMG_1647.jpg
    IMG_1647.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Antar Długo zastanawiałam się co napisac.............fajnie że pochwaliłas sie swoim brzuszkiem,ale tak nostalgia mnie naszła.Że pewnie w 9 miesiącu ciąży bedziesz wygladała tak jak ja przed ciążą ale po dobrym onbiadku u babci.:-)Jesteś nadal tak chudziutka że ciarki przechodzą.
Ale nie to ważne ,najważniejsze że już wszystko dobrze,krwiaczek sie wchłonąl ,ty nie krwawisz .