reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

na razie w golfy i swetry się mieszczę, gorzej ze jeansami bo już troszkę uciskają, nawet biodrówki i na dłuższą metę brzuszek boli - chciałabym zamówić na allegro ale boje się, że nie trafie z rozmiarem :baffled: a takie odsyłanie i wymienianie po 100 razy nie jest fajne

reklama
Gosiaczek, ja tez się bałam ale ostatnio zaryzykowałąm i zamówiłam, bo było jednak znacznie taniej. I powiem ci, że nie jest to takie całkiem ryzykowne, musisz znaleźć aukcję na której ktoś podaje dokłądne wymiary w cm obwodu spodni w biodrach, pasie (max i min), długość itp. Ja zmierzyłam moje dobre spodnie i porównywałam. Przyszły w idealnym rozmiarze! Ale takiego M czy L to bym się bała zamawiać...

Traschka, no ale jaką mam gwarancję, że ten sam rozmiar który zamówię będę nosić do rozwiązania? :-) to moja pierwsza ciąża i nie mam pojęcia czy utyję w biodrach i udach również ... no nie chciałabym, marzy mi się TYLKO wypukły śliczny brzusio :rofl2: a reszta bez zmian :-p

hehe, no na to gwarancji nie masz żadnej:) Raczej trzeba się liczyć z lekką zmianą rozmiaru, ale to też nie zawsze. Ja tam lubię trochę luźne spodnie, więc jak trochę przytyję to dalej będą dobre. Jeśli masz takie obawy to może lepiej zainwestować w legginsy? O ile lubisz bo ja nie cierpię:)

Traschka, no ale jaką mam gwarancję, że ten sam rozmiar który zamówię będę nosić do rozwiązania? :-) to moja pierwsza ciąża i nie mam pojęcia czy utyję w biodrach i udach również ... no nie chciałabym, marzy mi się TYLKO wypukły śliczny brzusio :rofl2: a reszta bez zmian :-p
ja nie mieściłam się w majtki:-D,były za ciasne

Lusiana piękny ciażowy brzuszek!!! ja niestety nic nie mam, nie widać...więc nie mam co pokazać;)

Ja na razie nie mam problemów z ubraniami...Tzn są spodnie w których już się nie dopinam...Jednak najwygodniej mi w dresikach.
Teraz w niektórych sklepach można trafić naprawdę fajne i ciepłe dresiki :) Są wygodne, rozciągliwe no i można w nich chodzić także po urodzeniu. Ja sobie odpuściłam chodzenie po sklepach z markową odzieżą ciążową... Uważam, że to tylko strata pieniędzy... Bo to są tak naprawdę ubrania "na raz".

u mnie to samo; jestem szczupłą osobą, ale w ciąży sporo przytyłam w dolnych partiach ciała:-pi miałam problem ze spodniami, gatkami; na szczęście wszystko samo zeszło do 4 m-cy po porodzie, więc teraz startowałam z taka samą wagą jaką mam od chyba nastu lat; i chciałabym, by po tej ciąży też tak bezproblemowo się obyło z dodatkowymi kg:tak:bo sportsmenka ze mnie żadna!

Wy się nie śmiejcie, bo gacie tez zaczynają mnie uciskać :zawstydzona/y::rofl2:
Swoją drogą to nie poważne by w tak młodym tygodniu brzuszek wypychało już ;-)
Traschka leginsy zakupiłam owszem ... na allegro ale będą do łażenia po domu :-D raczej nigdzie indziej sie w nich nie pokażę ha ha

Jak któraś kupi spodnie na allegro to określcie czy wymiary pasowały i możne link? :tak:

reklama
a ja chciałam wam pokazać swój brzuszek- nie ulega już wątpliwości, że jestem w ciąży-no ale to druga ciąża i podobno dlatego szybciej widać, bo waga stoi w miejscy. Niestety nie pokażę wam, bo coś mi się dzieje z przeglądarką i na żadnej stronie nie mogę wgrać zdjęcia...a szkoda...:-(