reklama
Och, z tymi babciami w autobusach, to masakra. Jeszcze zanim zaszłam w ciążę, od stycznia do lipca byłam na zwolnieniu, bo miałam chore kolana. Na szczęście nie trafiały mi się wredne babsztyle, ale zawsze miałam gotową "pyskówkę" Takie to mają siły, żeby dobiec do autobusu i wcisnąć się między ludźmi, to niech sobie postoją trochę Oj, cięta jestem na takie baby. Oczywiście, jeżeli widzę, że starsza osoba mizernie wygląda albo coś w tym rodzaju, ustępuję miejsca - choć wtedy często się zdarza, że taka osoba z uśmiechem mówi, że daleko nie jedzie i "usiądź, dziecko, jeszcze sie nastoisz ;-)"
teraz zaś nie ustępuję, bo mi się słabo robi w autobusach.
teraz zaś nie ustępuję, bo mi się słabo robi w autobusach.
traschka
Mama Marysi
Luisiana piękny brzusio
tusenfryd18
Fanka BB :)
No wiec byłam u lekarza ,i mu powiedziałam.Wygarnełam mu wszystko i.......byłam bardzo miło zaskoczona.Powiedziałam mu w stanowczy ale bardzo spokojny sposób o tym że moja osoba zostałą zgeneralizowana,i to on po części jest odpowiedzialny za moje złe samopoczucie .
Wiecie co ,on mi przyznał racje.Aż mnie zatkało.Myślalam ze ,jesli nie powie na glos ,to chociaż pomysli o mnie jako o jakiejs poleczce ktora tu sobie przyjechałą i wytyka jemu, lekarzowi jakas niekompetencje.Ale po nim widac bylo to że troche zle mnie potraktował.Sam przyznal ze swoja własna żone odrazu wysłał by do specjalisty.A czemu nie mogl zrobic tego ze mna?????
Ja zmykam teraz do wątku badaniowego,bo musze cos skonsultowac.Cusik mi nie pasi.
Wiecie co ,on mi przyznał racje.Aż mnie zatkało.Myślalam ze ,jesli nie powie na glos ,to chociaż pomysli o mnie jako o jakiejs poleczce ktora tu sobie przyjechałą i wytyka jemu, lekarzowi jakas niekompetencje.Ale po nim widac bylo to że troche zle mnie potraktował.Sam przyznal ze swoja własna żone odrazu wysłał by do specjalisty.A czemu nie mogl zrobic tego ze mna?????
Ja zmykam teraz do wątku badaniowego,bo musze cos skonsultowac.Cusik mi nie pasi.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja-zołza - współczuję przejść autobusowych, dla mnie to prehistoria, bo od dawna do komunikacji miejskiej wsiadam tylko b. okazjonalnie, a teraz wcale. Nie jestem jakoś b. chorowita, ale się cieszę, że ze względu na dziecko nie muszę być wśród kaszlących i kichających tylko w ciepłym aucie :-) A przy tych temperaturach to wogóle koszmar.
Boję się nie wywrócić na śniegu - wczoraj się dwa razy potknęłam.
Boję się nie wywrócić na śniegu - wczoraj się dwa razy potknęłam.
reklama
tusenfryd18
Fanka BB :)
No dziewczyny gdzie te wasze brzuchole?????
Tylko tak niewiele z nas sie rozebrało a gdzie reszta?????Jesteśmy ciekawe
Tylko tak niewiele z nas sie rozebrało a gdzie reszta?????Jesteśmy ciekawe