reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Kurde teraz dla odmiany wtdaje mi się że brzuch mi się podniósł a nie obniżył... zdurnieć idzie nie ma co !!

38w1d

img0001mv.jpg

i drugi profajl

img0002aw.jpg

fuckin' perfect .... Zamiast obniżac się to sie podnosi... super !! Po prostu fantastisz !! !! Tylko isc i się pociąc :/

Doggi brzuszek naprawdę zgrabniutki! No i nie wygląda zbyt nisko... ja jak patrzyłam dziś w lustrze na mój to miałam wrażenie, ze jutro sięgnie kolan. Fuj.

reklama
Doggi super ten apartament Olci i taki w połowie drogi - ani nisko ani wysoko, choc moje oko do kitu w tym temacie przyznaje bez bicia

Trasia uśmiałam się z opisu, pokaż brzunio już tak dawno nie wstawiałaś a to już last minutes