reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

eee no tak patrzac to pewnie tak jak piszesz Trasia ;-):-)
ja licze ze jak przymlodym przy samym porodzie zejdzie mi - 10 kg :sorry2: Łojej jak bym tak chciala ;-):-D To bymi zostalo jeszcze zrzucic 7,5 kg zebym byla szczesliwa w tedy :-D Teraz 77,5 kg waze :sorry2:

reklama
Larvunia przepiękne zdjęcia i ślicznie wyglądasz. Jak ja Ci zazdroszczę tych 2,5 kg... Ja to nawet nie mówię ile teraz ważę, bo przy Was, to jak słonica... Będę miała dużo do roboty po porodzie.

larvunia super!!!!fajne fotki w całej okazałości!!!brzuszek już zszedł niżej to może i mnie za tydz.zejdzie....a te 2,5kg to jestes the best!ja w sumie z 15kg..ciekawe jak to bedzie po....ale jakos póki co nie myslę o tym;-)

to i my się odświeżymy, bowiem już 37 tydzień za nami i nadal rośniemy ;-)
a może już nie będzie okazji wrzucić zdjęć z kolejnych tygodni

37tc.JPG

Larvunia sesja rewelacyjna :-) brzusio piękny i mama też i kto powiedział, ze dziewczynki urode odbierają? bzdura totalna...

reklama