reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Larvuniu super fotki! Młoda ma świetny domek!

Icak jakaś Ty szczupła...

Ale superowo każda z Nas wygląda w ciązy- uwielbiam gapić się na ciężarne- czy to jakiś fetysz??!! :zawstydzona/y:

mmmm....

reklama
tusen balahahaha ;-):-D
Powiem Wam ze mloda czasami tak mi napiera i wierci na dole ze gdyby nie to ze nie mam akurat skurczy to powiedzialabym ze rodze juz :sorry2: (chyba juz to Wam pisalam gdzies...)

Icak- popieram opinie dziewczyn-super brzuszek.zgrabniutki i Ty szczupła taka..

...a co do ledżinów,getrów itp,itd, to rządzą zdecydowanie!!!!!! dobrze, że znów są w sklepach:-)

Dzięki dziewuszki, ucałowałabym was gdybym mogła - więc śle tylko wirytualnego cmoka.
Nie ma to jak podnieść na duchu moje 87kg - tak tak tyle już mamy :-D ale chyba mi ciąża na mózg padła, bo czuje sie nadal atrakcyjna :-D

aaa legginsy rządzą bez dwóch zdań, całe szczęście że są znowu modne, bo inaczej chodziłabym w worku chyba. Jedynie one dają radę z moim brzucholkiem, mimo że nogi mam w nich jak baleronki ale tym sie nie przejmuje - brzucho króluje ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
icak - ja absolutnie nie zgadzam się z tym co napisałaś - " chyba mi ciąża na mózg padła, bo czuje sie nadal atrakcyjna " - nie ma się co oszukiwać Ty po prostu nadal jesteś atrakcyjna i kropka, piękny brzusio widać ciąża Ci służy :-)