reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

A wiecie co moja znajoma ostatnio powiedziała...Że brzuch obniżony jest wtedy jak pod cycki zmieszczą się dwie dłonie - jedna pod drugą :szok: u mnie wchodzi jedna dłoń i mam ciut miejsca ale dwóch rąk pod cycki nie wsadzę za nic...

No, nie moge się zgodzić :-) Lekarze mi mówią, że mam brzuch obniżony, a dwóch dłoni nie włożę, ni cholery. To też zależy od organizmu - zapewne każda z nas ma inaczej.

reklama
A to na pocieszenie dla tych, co sądzą, że grube są :-p
Z wczoraj:
P1130338.jpgP1130339.jpg
i dziś:
P1130340.jpg

Sorki za golyznę i rozstępy :-p Bebzun jest już obrzydliwy - wielki i "rozstąpiony" jak morze czerwone :-p

Zołza dokładnie. Wszystko zależy też od budowy ciała. Jedne z nas mają dłuższy tułów inne krótszy, a dzieciaczki podobnej budowy muszą sie w brzuchach zmieścić.

Zołza, za przeproszeniem pierdzielisz kochana jak potłuczona ;) :* Bardzo ładnie wygladasz!! Kawałek giraska widoczny, baaardzo naaaajs :D :D :D aj lajk a laaaaat !! !! !!

A co do obniżonego brzucha z 2 dłońmi pod nim... kurcze mi żeby się 2 smieściły to dziecko musiałoby byc już w połowie poza moja wadżajną.... bo ja mam krótki tułów (cala w sumie jestem krótka :p) i ja jedną rękę spoczi moge włożyc, ale 2 nie ma opcji !! I nie będzie do urodzenia dzieciorrrra ;)

Zołza daj spokój laska z Ciebie że hoho! :tak::-)
a z tą dłonią to jest tak, że jedna ma wejść- Twoja ręka pod cycki i jak się zmieści- znaczy nie dotyka brzucha, to znaczy że poród tuż tuż... :rofl2:

reklama