reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

A wiecie co moja znajoma ostatnio powiedziała...Że brzuch obniżony jest wtedy jak pod cycki zmieszczą się dwie dłonie - jedna pod drugą :szok: u mnie wchodzi jedna dłoń i mam ciut miejsca ale dwóch rąk pod cycki nie wsadzę za nic...

No, nie moge się zgodzić :-) Lekarze mi mówią, że mam brzuch obniżony, a dwóch dłoni nie włożę, ni cholery. To też zależy od organizmu - zapewne każda z nas ma inaczej.

reklama
A to na pocieszenie dla tych, co sądzą, że grube są :-p
Z wczoraj:
P1130338.jpgP1130339.jpg
i dziś:
P1130340.jpg

Sorki za golyznę i rozstępy :-p Bebzun jest już obrzydliwy - wielki i "rozstąpiony" jak morze czerwone :-p

Zołza dokładnie. Wszystko zależy też od budowy ciała. Jedne z nas mają dłuższy tułów inne krótszy, a dzieciaczki podobnej budowy muszą sie w brzuchach zmieścić.

Zołza, za przeproszeniem pierdzielisz kochana jak potłuczona ;) :* Bardzo ładnie wygladasz!! Kawałek giraska widoczny, baaardzo naaaajs :D :D :D aj lajk a laaaaat !! !! !!

A co do obniżonego brzucha z 2 dłońmi pod nim... kurcze mi żeby się 2 smieściły to dziecko musiałoby byc już w połowie poza moja wadżajną.... bo ja mam krótki tułów (cala w sumie jestem krótka :p) i ja jedną rękę spoczi moge włożyc, ale 2 nie ma opcji !! I nie będzie do urodzenia dzieciorrrra ;)

Zołza daj spokój laska z Ciebie że hoho! :tak::-)
a z tą dłonią to jest tak, że jedna ma wejść- Twoja ręka pod cycki i jak się zmieści- znaczy nie dotyka brzucha, to znaczy że poród tuż tuż... :rofl2:

reklama