reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
no co wy, nie chcecie tego oglądać, wierzcie mi. Może jutro uda mi się coś wykombinować, ale ten mój wiszący flak niezbyt nadaje się do prezentacji między waszymi zgrabnymi piłeczkami.

Doggi brzunio naprawde super jak na sam koniec!i wcale nie jest tak nisko...może faktycznie dzidzia zmieniła pozycję...super zgrabny!!
Trasiu a Ty przestan być taka krytyczna!!!!

Doggi ja znawcą nie jestem ale dla mnie Twój brzuszek jest opadnięty:) Pod biustem masz w miarę luz a też najszerszy moment jest niżej, w porównaniu z moim Twój jest bardzo nisko- mój najszerszy punkt jest niemal pod biustem bo mała tam głowę wypycha:)
Larvunia rzeczywiście piękny brzuszek, spory, taki piłeczkowaty, pozazdrościć- mój jest rozlany od dołu do góry.
Icak ja lubię takie małe brzuszki bo ja też nie grzeszę wielkością. Ale bardzo ładny, zgrabny i piłeczka czyli marzenie:-D

reklama
A wiecie co moja znajoma ostatnio powiedziała...Że brzuch obniżony jest wtedy jak pod cycki zmieszczą się dwie dłonie - jedna pod drugą :szok: u mnie wchodzi jedna dłoń i mam ciut miejsca ale dwóch rąk pod cycki nie wsadzę za nic...