reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Trasia - no to dawaj fotkę brzusia - my ocenimy ;-)
traschka
Mama Marysi
no co wy, nie chcecie tego oglądać, wierzcie mi. Może jutro uda mi się coś wykombinować, ale ten mój wiszący flak niezbyt nadaje się do prezentacji między waszymi zgrabnymi piłeczkami.
Marta6nz
Fanka BB :)
Doggi brzunio naprawde super jak na sam koniec!i wcale nie jest tak nisko...może faktycznie dzidzia zmieniła pozycję...super zgrabny!!
Trasiu a Ty przestan być taka krytyczna!!!!
Trasiu a Ty przestan być taka krytyczna!!!!
traschka
Mama Marysi
dobra, dobra, obiecuję że jutro zrobię zdjęcie.ech...
Doggi ja znawcą nie jestem ale dla mnie Twój brzuszek jest opadnięty Pod biustem masz w miarę luz a też najszerszy moment jest niżej, w porównaniu z moim Twój jest bardzo nisko- mój najszerszy punkt jest niemal pod biustem bo mała tam głowę wypycha
Larvunia rzeczywiście piękny brzuszek, spory, taki piłeczkowaty, pozazdrościć- mój jest rozlany od dołu do góry.
Icak ja lubię takie małe brzuszki bo ja też nie grzeszę wielkością. Ale bardzo ładny, zgrabny i piłeczka czyli marzenie
Larvunia rzeczywiście piękny brzuszek, spory, taki piłeczkowaty, pozazdrościć- mój jest rozlany od dołu do góry.
Icak ja lubię takie małe brzuszki bo ja też nie grzeszę wielkością. Ale bardzo ładny, zgrabny i piłeczka czyli marzenie
A mi się wydaje, że masz obniżony...fuckin' perfect .... Zamiast obniżac się to sie podnosi... super !! Po prostu fantastisz !! !! Tylko isc i się pociąc :/
reklama