reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
aestima to widzać opłaca się byc w ciąży:)
ale mnie dzis jakas babka starsza wkurzyła w mpku... grrr!! z morda do mnie wyskoczyla ze sobie usiadlam a ona stac musi... dodam ze miala moze troche po 60 i calkiem dobrze wygladala, jak jej powiedzialam ze w ciazy jestem i stac tez nie moge (zwłaszcza z torbami) tym bardziej ze autobus godzine jechal, to stwierdzila ze klamie i mam wstac bo jej sie chce usiasc no myslalam ze zagryze!! ach te babska mnie tak czasem denerwuja...

i co zrobiłaś? chyba nie wstałaś?
zje#@@##łabym taką z góry na dół i w poprzek też ! jak ma siły leźć na zakupy to i se torba postoi w autobusie !! mi ginekolog powiedziała, żebym nawet nie jeździła autobusem czy chodziła do kościoła bo ludzie teraz takie buraki i nikt nie ustąpi miejsca... :)

trzeba walczyć o swoje ! a ostatnio jechałam mpk i jakaś stara babka się strasznie na mnie ryla i na mój brzuch...a ja mam chyba mega instynkt macierzyński i jej posłałam takiego łokcia między żebra że aż się obróciła haha i dobrze jej tak mogłam jej te żebra połamać bo nikt nie będzie się mi ryl na brzuch !

takie stare baby sa najgorsze... tez bym nie odpuscila starej!
tak tak.. one zawsze nazekaja na dzisiejsza mlodziez a II wojne swiatowa to tez my zesmy wywolali... :confused2::confused2::confused2:

hehe, starsznie mi się podobał opis, który gdzieś znalazłam do drugiego miesiąca ciąży: "przyjrzyj się swojej talii. Prawdopodobnie widzisz ją w tym roku po raz ostatni" :)
W środę zacznę 4 miesiąc, a dalej widzę swoją talię więc chyba się nie sprawdza, przynajmniej w moim przypadku :-) Choć jak teraz leżę w łóżku z plecach to widać coś - oprócz megasiniaka po zastrzykach - ale to raczej jakby wałek z obżarstwa był :tak:. Aczkolwiek widzę, że niektóre spódnice i spodnie jakoś dziwnie się opinają na brzuchu.:-p Jest on zupełnie miękki. Jak siniak zupełnie zniknie zrobię pierwsze zdjęcie.:-D

Tusenryd dla mnie to Twój brzuch jest sporo większy od tego w 10 tygodniu!!! Nie wiem czemu się go czepiasz?:) A objawy...muszą w końcu minąć,zwykle chyba do12 tygodnia, tylko nieliczne wymiotują nawet na porodówce:)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...