Ironia ja też miałam problem z kupnem stanika, nawet takiego normalnego!! Cały poznan przleciałam, chyba w kazdym bieliźniarskim sklepie byłam... i dupa...
ale.. pojechałam do rodziców... i pojechalismu do jakiejs wiochy koło mojej Puszczy, i tam znalazłam !! Staniki dwa na teraz (obecnie nosze rozmiar 80F tzn 75 jest spoko, ale jednak wole luxniejszy bo w 80 nie mam zgagi a w 75 mam
) i jeden do karmienia kupiłam taki miękki, bawełniany, jednym słowem OBLEŚNY i obleśnie leży ale i mama i kobitka w sklepie (swieżo upieczona mamuska) powiedziały ze taki miekki stanik specjalny do karmienia to balsam dle omleczałych dojców, więc wzięłam 75G i jest mi dobry, ale tak że jeszcze się tam upchnie towaru
ale jest okropny i mam nadzieje ze moje cycoliny posłuszne będą i będę łazic w porzadnych stanikach a nie takich gów.nianych !!
ale.. pojechałam do rodziców... i pojechalismu do jakiejs wiochy koło mojej Puszczy, i tam znalazłam !! Staniki dwa na teraz (obecnie nosze rozmiar 80F tzn 75 jest spoko, ale jednak wole luxniejszy bo w 80 nie mam zgagi a w 75 mam