reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

fajnie,fajnie..... ja czasem spoglądam na te sprzed ciąży żeby sobie przypomnieć ze jeszcze założe swoje ulubione ubrania, nawet tego lata :-)

reklama
Mysia brzusio cudny :-)

I faktycznie bardzo podobny wielkością do mojego, moze zrobie jutro fotki i wstawie tak dla porównania

forever ale zgrabniusi brzuch i chyba juz troche opadl.

Nie straszszsz......:szok: Ale myślę, że chyba taka fotka wyszła patrząc na pozostałe.
Wagowo to myślę, że jakieś +11 do 12 kg. Palce bez zmian, pierścionki schodzą łatwo, z obrączką siłą rzeczy nie miałabym kłopotu no ale jako dla panny z dzieckiem ( w brzuchu narazie ) :-D problem dla mnie nie istnieje, natomiast niektóre buty mnie uwierają :-(

Ostatnia edycja:
forever super brzuszek i taki nieduży, może to kwestia zdjecia ale wydaje sie już niżej
mysia ładnie brzuszek rośnie i ty tez fajna babka :tak:

forever śliczna piłeczka- taki zgrabniusi ten twój brzuszek.
Doggi u mnie też 9+ ale mi poszło też w pupę :-(
mysia piękny brzuszek i właścicielka też :-)
trashka u mnie chyba 3 dni po porodzie na szpitalnej wadze było 8 kg mniej, a zaznaczam, że Przemuś był malutki- 2300g.

a to mój bamboch :) IMG_2937.jpgIMG_2934.jpg

Dzastina przepraszam, nie wiem dlaczego jakos od początku wydawało mi się, że ty też na dietce. Skoro jednak nie to naprawdę super wynik! Szczerze zazdroszczę i faktycznie ciekawe, od czego zależy w takim razie to nasze tycie. Grunt, żeby potem wrócić do formy:)

Ironia piękny brzunio! Ale musi Beniowi wygodnie!

reklama
Forever nie chcialam Cie straszyc, daj jeszcze jakies zdjecie dla porownania.
Ironia super brzucholek i buzka usmiechnieta