reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Ironia super apartament dla Benia i ty ładnie uśmiechnięta

Jakaś nostalgia mnie wzięła i myśle, że jak już brzunia niedługo nie będzie to będzie mi go strasznie brakować, uwielbiam nosic w nim okruszka pomimo wielu niewygód.

reklama
Ironia brzuszek cudny......a ja jestem zazdrośnica i bardzo, bardzo zazdroszczę ci tego pięknego biustu:):)
Sama jestem jak deska... nawet teraz:) niby piersi miały urosnąć... hi ale nie w moim przypadku..

ironia piękny masz ten brzuszek!!I całkowicie się zgadzam z dzastiną...Ja też strasznie zazdroszczę Ci biustu!!!!!!!!dzastina ja też do tych niecycatych należę...:(

Mysia brzunio dośc podobny do mojego wydaje mi się, tylko mój się opuścił :/ i teraz mi dziwnie skórę naciąga i widac mi żebra !! Śmieszne, bo ja przed ciążą nie miałam żeber nigdy widocznych :p

Ironia łoł choł !! :) Piękna willa z basenem w środku :D A jaki cyc dorodny :D :D

dzieki dziewczyny :-) Ale mówie Wam nie ma czego zazdrościć bo biust waży ponad 3 kg i napraaawdę ciężko się go nosi :-) a stanik znaleźć to już w ogóle hehe... stanika do karmienia do tej pory nie mam i pewnie nie uda mi się niczego kupić samej.... zastanawiam sie czy nie isc do jakiegoś sklepu gdzie będzie brafiterka ;-)

reklama
dziewczyny, powiedzcie mi jak to jest, bo czytalam ze w ostatnim miesiacu brzuszek juz nie rosnie, ale jak to możliwe, jezeli dzidzia caly czas przybiera na wadze i jest coraz wieksza ?