reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Blusia, mam to samo. Na początku myślałam, że tak przytyłam, ale jak w jakiś chłodniejszy dzień miałam mniej opuchnięte nogi to nie czułam wtedy tego braku skóry ;-)

reklama
No to tak jak ja kati...ja mam 166cm, 12kg do przodu i 105 w obwodzie i każdy tylko brzuch widzi...ale ja juz wiem gdzie to wszystko mam...

no a teraz kilka fotek wrzucam...

20tc 5d (dwie fotki)

24tc 1d

29tc (dwie fotki)

33tc 5d (dwie fotki)

Ostatnia edycja:
Blusia, Saffi - ja również to mam, o nogach serdelkach a może nawet serdlach to nie wspomnę ale nawet paluchy u rąk spuchły mi tak że nie mogę obrączki ściągnąć - nawet na wodę i mydło :shocked2: męczyłam się chyba z pół godziny

Blusia - ja nienawidzę tego uczucia, nie dość że tak łyso łapa wygląda to ja się czuję jak bym coś zgubiła, brakuje mi pierścionków do tego stopnia że aż mnie to drażni i nie mogę się skupić...

Mysia super Twój brzusio!!!i w ogóle mamusia z Ciebie fajna :-)

..mi też łyso bez obrączki ..jakos tak pusto i smutno..ale już nie chcę wciskać by później martwić się jak ściągnąć...

Marta6nz dziękuje..
a ja bez obrączki juz też ze 3 pewne miesiące, wchodzi owszem całkiem spokojnie, ale gorzej ze ściągnięciem...wiec nie zakładam jej teraz, trochę mi łyso, czuje się jak panna z brzuchem

reklama
mysia fajnie sobie popatrzeć jak brzucho rośnie:tak: ja jakoś nie potrafię sobie wyobrazić jak ja bez brzucha wygladałam...dobrze, że zdjęcia mam;-)