reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Silva świetny pomysł, wykorzystam go. Zastanawiałam się właśnie w jaki sposób zaobserwować czy mi się brzuch obniża czy nie.
Marta śliczny brzunio i bardzo ładna sukienka :-)

35t6d 100 cm

Załączniki

• PICT35T6D.jpg
    PICT35T6D.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 61
No tak Forever... nie dziwię się, że kuzynka myślała, że to 6-ty miesiąc;) Ale przynajmniej masz wygodnie:) Fajny brzuszek!

Forever jaki śliczny malutki brzuszek :) Ale Ty musisz miec wygodę :) I nie powiedziałabym w życiu że obwód 100 :) Ja mam 105 a w porównaniu do Ciebie wyglądam jakbym miała 120 :)

aneczka, marta, mrsmoon, jol, forever (mam nadzieje ze wszystkie wymieniłam bo obejrzałam wszystkie zaległe) brzuszki macie piekne bo i zawartosc brzuszków jest cudna:-)

Sliczne te wsze brzunie:) Każdy inny i każy piękny:)

A jak z waszą wagą? bo moja od miesiąca stoi w miejscu... nie przytyłam ani grama... jak to możliwe?
Do tej pory tyłam jak szalona a teraz nic... hmmmm a przecież w ostatnich dwóch miesiącach dziecko przybiera na wadze najszybciej???
On rośnie a ja nie??? Dziwne prawda?

Dzastina ja tez od misiaca nie przytyłam czasem waha się o 500g ale tak to stale niezmiennie +9 jest , miałam w jedyn tygodniu strzał ze przytyłam 3 kg ale 2 dni pozniej znów miałam moją wagę... Ja gdzieś czytałam, że pod koniec ciąży wlasnie już się nie tyje tak jak na początku, ale nie wiem czemu... ale tam było napisane ze jak poród jest blisko to już kobieta stoi z waga w miejscu... a moja jest w miejscu od miesiąca i poród jakoś nie nadszedł :p

reklama
FOrever ale słodka piłeczka! Świetnie wygląda:)

Dzastina ciesz się, bo ja tak puchnę, że tyję masakrycznie. CO prawda mam nadzieję, że jak zejdzie opuchlizna to od razu mi tych kilka kg spadnie ale czuję się jak słoń. Nogi jak hipopotam, nie da się kostek znaleźć. A ty pewnie dzięki swojej dietce cukrzycowej sama nie przybierasz, to i nie odczuwasz wielkiej różnicy w wadze.