reklama
ojojoj... to chyba z Wamiwszytkimiwygrywam... wpierwszej ciąży przytyłam prawie 20 kg.. .z 80 do 98... to była masakra. Ale wszytko samo zeszło a nawet jestem na minusie. Teraz startuję z 77.. O tyle się pocieszam, że nie jest ze mną tragicznie, bo mam 178cm wzrostu.. ale to i tak nie mało
Ogitu, wyluzuj, ja mam 170 cm a wagę 90 kg i wszyscy mówią, że na tyle nie wyglądam. Jak się kiedyś odchudzałam, to ważyłam nie mniej niż 70, więcej się zrzucić nie dało, bo zostawała skóra i kości mam po prostu mocny szkielet i twarde kości, tego nie zmienię
Nie pamiętam, kto pisał o częstych posiłkach ale zmniejszonych. Mi wakacje wystarczyły, żeby schudnąć prawie 4 kg i niczego sobie nie odmawiałam (nawet na gofry czasami z mężem wyskoczyliśmy czy na lody) Ta dieta naprawdę działa
A ja kilka dni temu nie miałam co na siebie włożyć, bo jedyne ciążowe spodnie nie wyschły przez noc. Ryzyk - fizyk jak się mówi, wyjęłam spódnicę sprzed ciąży mając nadzieję, że się wcisnę a tu ... luzu więcej niż przed ciążą
To ja tu chyba jestem tu najgrubsza, przy wzroscie 156 mam ok 69/70 kg ale narazie nie rosnie i o boy oby nie rosla. Z tym ze mam tak jak jedna z was u mnie tej wagi nie widac i zawsze byly podobne sytuacje u higienistki na wadze ale najgorzej sie poczulam jak jedna z moich kolezanek okazala sie lzejsza mimo ze byla 3 razy wieksza ale bardzo tlusta, a je wtedy pomyslalam ze musze wygladac jak ona a pewnie tego nie widze. Ale kiedy schudlam do 50 kg to miescilam sie w spodenki mojego 5letniego synka a to przy moim wzroscie to przawidlowa waga a nie niedowaga. Wiec poprostu tak mam buuu(
Ogitu, wyluzuj, ja mam 170 cm a wagę 90 kg i wszyscy mówią, że na tyle nie wyglądam. Jak się kiedyś odchudzałam, to ważyłam nie mniej niż 70, więcej się zrzucić nie dało, bo zostawała skóra i kości mam po prostu mocny szkielet i twarde kości, tego nie zmienię
Nie pamiętam, kto pisał o częstych posiłkach ale zmniejszonych. Mi wakacje wystarczyły, żeby schudnąć prawie 4 kg i niczego sobie nie odmawiałam (nawet na gofry czasami z mężem wyskoczyliśmy czy na lody) Ta dieta naprawdę działa
A ja kilka dni temu nie miałam co na siebie włożyć, bo jedyne ciążowe spodnie nie wyschły przez noc. Ryzyk - fizyk jak się mówi, wyjęłam spódnicę sprzed ciąży mając nadzieję, że się wcisnę a tu ... luzu więcej niż przed ciążą
ramari
Fanka BB :)
Dziewczyny ja w pierwszej ciąży do 20tego tygodnia miałam 2,5 kg na plusie. Już się cieszyłam, że tak pięknie i w 10 się zamknę. Na koniec jak zaczęłam przybierać to się przeraziłam. Ostatnie dwa miesiące 5 kg. W sumie wyszło 12 więc i tak nieźle. Teraz mam zamiar zmieścić się w tych 10 kg. Co jeszcze chciałam napisać. Po porodzie na drugi dzień waga szpitalna pokazywała 8 kg mniej, kolejne 2 też szybko zleciały. Pozostałe 2 trzymały się dłużej bo jakoś 2 miesiące. W sumie przez karmienie piersią straciłam jeszcze 3 kg. U mnie nie sprawdziła się reguła, że kg taaaaaaaaak baaaaaaaaardzo szybko spadają przy karmieniu piersią, dlatego radzę uważać, żeby potem nie płakać :-(
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Właśnie zrobiłam sobie kolejne zdjęcie brzucha i jestem załamana:-(chciałam żeby był widoczny ale teraz wyglądam jakbym była w 5 miesiącu ciazy:-( zaczełam dopiero 10 tydzien jak mnie lekarz zobaczy w 12tym to bedzie mial taka mine
Dzastina222
Czekam..
Dubeltówka... ale masz śliczny brzuszek ogólnie to szczuplutka jesteś pewno będziesz mieć piłeczę
Ja mam brzuch troszkę wiekszy ale jakoś się tym nie martwię za bardzo... bytyłam nie całe 2 kg... i to w brzuchu bo normalnie się mieszcze w ciuchy ale guzika nie zapne... tzn zapnę ale nie chce się ściskać bo to niezdrowe zresztą nie lubie się ściskać..
Ja mam brzuch troszkę wiekszy ale jakoś się tym nie martwię za bardzo... bytyłam nie całe 2 kg... i to w brzuchu bo normalnie się mieszcze w ciuchy ale guzika nie zapne... tzn zapnę ale nie chce się ściskać bo to niezdrowe zresztą nie lubie się ściskać..
Dubeltówka górę brzuszka zwaliłabym na większy objadek Ale dół to ewidentnie brzuszek ciążowy, widać rosnącą macicę Rzeczywiście szczuplutka jesteś, to pewnie będziesz miała taki okrąglutki do przodu, a nie rozlany dookoła.
reklama
aniii
aaaaa Kotki dwa...
hej kobietki...ja to się zastanawiam jak niektóre piszą o tym, że przytyły 200 czy 300 gr u mnie to jest w sumie tak, że waga może mi sie wahać nawet do 1,5 kg...czy któraś z was tak ma? oczywiscie przy weekendzie kiedy jestem w domku i mogę wrzucic na ząbek to i owo to 1kg na plusie ale jak pójdę do pracy /mimo że nie głodzę sie tam i...nawet kumpel zauważył że co chwila wychodzę na jedzenie/ znów mam mniej. w sumie to nie wiem czy to bezpieczne i normalne...ale trudno nad tym zapanować...moja waga waha sie ok 47-48 kg, brzucha nie ma wcale ale w dżiny coraz trudniej sie wpiąć...